FOTO by IMDb

Film

Zgodni glumac nove Netflixove serije mami uzdahe već od prve epizode!

Una Lora Banjac 18. ožujka 2024.

Theo James je već uspio osvojiti publiku...

Britanski glumac Theo James glavna je zvijezda nove Netflixove serije “The Gentlemen” koja je po prvi puta emitirana početkom ovog mjeseca. Ovu akcijsku humorističnu seriju kreirao je Guy Ritchie, a nazvana je po njegovom istoimenom filmu iz 2019. godine.

IMDb

Theo James glumi Eddieja Horinmana – otuđenog mlađeg sina engleskog aristokrata koji nakon očeve smrti po oporuci naslijedi obiteljsko imanje od 15.000 hektara i titulu vojvode od Halsteada.

No, James se dodatno šokira kada sazna da je naslijeđeno imanje zapravo carstvo kanabisa. Iako se Eddie nije htio baviti kriminalnim poslovima, uloga gangstera mu se svidi te postane poznato ime u mafijaškom svijetu.

Ipak, u poslu nailazi na brojne neprijatelje koji mu žele oduzeti naslijeđeno carstvo stoga se James mora kretati svijetom opasnih likova s opakim planovima, istovremeno pokušavajući zaštititi svoj dom i preživjeti.

IMDb

S obzirom na to da serija oduševila čim je stigla na streaming platformu, ne iznenađuje što su gledatelji oduševljeni ulogom ovog 39-godišnjaka kojeg mnogi pozitivno komentiraju na društvenim mrežama, naročito ženski dio populacije!

Osim po ovoj ulozi i atraktivnom izgledu, James nam je već od prije poznat s malih ekrana. Donosimo njegove top tri uloge…

The White Lotus

Bijeli lotus je američka dramska televizijska serija koja prati goste i zaposlenike izmišljenog lanca odmarališta White Lotus, na čije interakcije utječu njihove različite psihosocijalne disfunkcije. U seriji James glumi bogatog menadžera koji sa svojom suprugom i prijateljima odlazi u jedan luksuzni tajlandski resort…

Backstabbing for Beginners

Film prati Thea Jamesa kao Michaela Sullivana, sina diplomata američkog State Departmenta koji je umro kad je Michael bio mlad. Michael napušta unosan posao u velikoj banci i dobiva posao diplomata iz snova…

Lying and Stealing

U ovom filmu Theo James glumi Ivana, kradljivca umjetnina koji žudi za bijegom od svog kriminalnog načina života, dok se Elyse, poznata glumica Emily Ratajkowski, bori da pobjegne od svoje prošlosti. Ovaj se duo ubrzo se udružuje kako bi sredio svoje poslove…

Nadamo se da ćemo Thea Jamesa još dugo pratiti u seriji “The Gentlemen” te da će ostati zapamćen po dobroj glumi jednako koliko i po dobrim genima!