Odjeća

Ženstvenost i romantika u novoj kolekciji Diane Viljevac!

Viktoria Šafranić 16. veljače 2017.

DIANA VILJEVAC - READY TO WEAR - Proljeće/Ljeto 2017

Novom ready to wear kolekcijom dizajnerica reinterpretira svoj dizajn s idejom da ga približi što širem broju žena. To je izrazito nosiva i jednostavna kolekcija kojom dizajnerica ne odstupa od prepoznatljivog potpisa kojeg karakterizira ženstvenost i romantičnost.

Ovom kolekcijom prevladavaju  oversized off shoulder košulje u bijeloj boji te hlače i haljine s printom. Model traperica visokog struka zasigurno će osvojiti sve žene jer su posebno dizajnirane na način da istaknu žensku figuru i naglase struk.

Kolekcija je zamišljena kao nešto pročišćeno, elegantno i nosivo u svim prilikama. U samoj kampanji je naglašena spontanosti i ležernost, jer upravo je to osnovna misao vodilja prilikom stvaranja ove kolekcije.

Svi koji  žele izgledati moderno i elegantno  u svakodnevnom životu pronaći će se u ovoj kolekciji baziranoj na prirodnim materijalima kao što su pamuk, lan i viskoza. Ono što odskače je neopren od kojeg su napravljene jakne za proljeće, koje su predimenzionirane i voluminozne te čine čvrstu formu.  Mnoge žene će s oduševljenjem dočekati ovu podliniju koja je i cjenovno veoma pristupačna.

Kolekcija je dostupna u showroomu na adresi Šenoina 11 te od sljedećeg tjedna na web shopu: www.dianaviljevac.com

Phtoto: Jakov Baričić

Make up: Saša Joković

Frizura: Lidija Štokić (Hairvetica) za Schwarzkopf proffesional

Model: A. Kopljar( Colors Model Management)