FOTO by Reserved

Moda

Ženstvene i romantične cvjetne haljine u znaku Reserveda!

Viktoria Mikulić 13. srpnja 2022.

U bijeloj boji, s upečatljivim rozim cvjetovima…

Ljeto i haljine spoj su koji nema konkurenciju. Iako tijekom godišnjeg odmora dane najčešće provodimo na plaži i pritom ne nosimo ništa više osim kupaćeg kostima, večeri su stvorene za osmišljavanje chic outfita.

Netko ljetne večeri provodi u šetnji , drugi pak vole na godišnjem odmoru obilaziti restorane i kušati najbolje dalmatinske i istarske delicije kao i cijenjena vina, a ima i onih koji spavaju do podne, ali zato tulumare do zore.

Kamo god se spremali, Reserved haljine bit će vaše najdraže modne suputnice. Cvjetni uzorak popularan je već godinama i s njime ne možete pogriješiti kamo god se uputili.

RESERVED HALJINE OBASUTE CVIJEĆEM U RUŽIČASTOJ BOJI MAMAC SU ZA KUPNJU

Ove ljupke haljine dolaze u bijeloj boji s floralnim printom u ružičastim nijansama i vjerujemo da će vrlo brzo pronaći put do svojih odabranica. Uz njih možete kombinirati klasične natikače, wedgesice ili blok sandale.

Jedan model dolazi u lepršavom izdanju, midi je duljine s otkrivenim ramenima. Gornji dio krase volani, dok ostatak haljine lagano pada…

Drugi, jednako poželjan primjerak je više classy – riječ je o haljini košulji koja se veže u struku, ima klasičan ovratnik i duge rukave.

Obje haljine ukrašene su velikim pink cvjetovima koji naglašavaju ženstvenost i romantiku.

Košulja haljina iznosi 359,90 kuna, dok je drugi, lepršavi primjerak dostupan po cijeni od 459,90 kuna!