FOTO by Chicwish

Moda

Ženstvena, romantična i živopisna suknja stapa se sa sezonom cvjetanja trešnje!

Daria Lovrić 27. ožujka 2023.

Kreirajte lookove koji je nemoguće ne primijetiti!

Nove kolekcije popularnih brendova projiciraju najrazigranije godišnje doba. Ušetali smo u proljetni period i sve vrvi veselim i upečatljivim bojama, raskošnim lepršavim materijalima i efektnim printevima.

Cherry blossom suknja – $42.90

Jedan od najpopularnijih je svakako cvjetni print. Povodom sezone cvjetanja trešnje naša modna opsesija postaju lepršavi odjevni komadi sa spomenutim cvjetnim motivima koji će začiniti naš proljetni look i u njega unijeti dašak profinjenosti.

Cherry blossom suknja – jer sezona cvjetanja trešanja je u punom jeku!

Ako ste u potrazi za proljetnim adutima koji su profinjeni, upečatljivi i elegantni, ne morate dalje tražiti.

Pretražujući nove kolekcije za oko su nam zapeli šarmantni noviteti s web trgovine Chicwish od čega bi izdvojili živopisnu maksi suknju od šifona u ružičastoj nijansi s motivima cvijeta trešnje u cvatu.

Ovaj romantični primjerak odličan je izbor jer ga možete nositi u casual, ali i u svečanim izdanjima. U ležernijim prigodama spojite ih s klasičnim bijelim T-shirtom i tenisicama ili espadrilama, dok ju za večernje izlaske uparite sa satiniranim topom i sandalama s visokom potpeticom.

Ako je i vas očarao ovaj razigrani primjerak, požurite na Chicwish web trgovinu i naručite modni adut koji će osvježiti vašu garderobu.