FOTO by ccc

Promo

Ženske mokasine u trendu – što nositi s njima?

PR 13. travnja 2022.

Odličan izbor za casual ljetni styling...

Idealna obuća u kojoj ćete se osjećati opušteno u svakoj odjevnoj kombinaciji su ženske mokasinke. One su pravi užitak za vaša stopala i najveća prednost je ta što pružaju stopalima nevjerojatnu slobodu. Udobne mokasinke idealne su za ljetne stajlinge.

U ovom savršenom komadu obuće postići ćete casual styling i izgledat ćete moderno.

Profinjenje i ugodne, to su njihove glavne karakteristike. Udobne mokasinke učinit će šetnje po toplim, ljetnim danima još ljepšim i opuštenijim. Ovo je prava relaksacija za vaša stopala i um, jer glavna stvar koja je neophodna tijekom šetnje su definitivno ugodna obuća.

Postoje razni modeli, uzorci i materijali, te im je izbor zaista raznolik. Ali, ono što je najvažnije je to da se osjećate ugodno, a izgled možete birati po svome ukusu. Kada dođe proljeće, ljeto i topliji dani, ovaj komad obuće postaje neophodan i u njemu provodite većinu vremena. Mokasinke će vam u tim trenucima biti glavni pokretač prijatnog osjećaja na stopalima. Zaista su neprocjenjive za duge šetnje, a osim toga odlično će se slagati s vašim odjevnim kombinacijama – elegantnim, ležernim ili opuštenim.

Ako želite da potražite idealne mokasinke ali još uvijek ne znate gdje, odgovor se krije ovdje – online shop ili trgovina CCC! Sada imate priliku da birate između raznih modela i da kupujete online ili u trgovinama!

Udobne mokasinke – za osjetljiva i zahtjevna stopala

Problemi sa stopalima uglavnom su prouzrokovani nepravilnom i tijesnom obućom. Sve te tenisice i cipele stišću vas tijekom hladnijih dana, ali to ne mora da bude slučaj kada dođe ljeto. Udobne ženske mokasinke savršene su za tople, ljetne i proljetne dane. Ne samo da će vama to olakšati obuvanje, nego će postati poput melema za vaša stopala.

Stopala će se osjećati oslobođeno nakon dugog provedenog vremena u zatvorenoj obući. Napokon će prodisati i smanjiti mogućnost od nekih nepoželjnih efekata stisnute obuće koja ne dozvoljava da zrak cirkulira.

Mokasinke imaju posebno dizajniran potplat, koji svaki vaš korak čini poput hoda po oblacima. Ako niste do sada, napokon je pravo vrijeme da mislite na stopala i njegujete ih. Taj dio tijela je ”prvi na udaru” tijekom dana, što od posla, pa sve do svakodnevnih obaveza koje zahtijevaju dosta kretanja. Spriječit će nepoželjnosti na vrijeme, a vama pružiti najbolji osjećaj dok se krećete.

Naručite svoje mokasinke odmah na CCC online stranici, ili u nekim od njihovih trgovina. Uživajte u širokom asortimanu!

Mokasinke su savršena udobnost u vrućim danima

Nemojte dozvoliti da se vaša stopala izlažu prevelikim temperaturama, jer znojna stopala mogu biti pokretač raznih neprijatnosti. Kako biste spriječili to, birajte udobne ženske mokasinke. To podrazumijeva neke od širokom asortimana modela kao što su vrlo udobne mokasinke.

Mokasinke će pružiti prozračnost stopalima ali i odličan izgled, tako da nećete mučiti svoja stopala koja se stišću u tenisicama ili nekoj drugoj zatvorenoj obući tijekom ljetnih dana. Zapravo, to nije potrebno ni naglašavati jer i sami znate koliko je olakšavajuće prošetati u mokasinkama koje daju nepremašen komfor i nepremašen izgled svakom stajlingu.

Zamislite se u bilo kojoj odjevnoj kombinaciji – haljini, suknji, lepršavim hlačama, i spojite taj stajling s omiljenim parom mokasinki, i zaključit ćete da ste dobili savršen ljetni stajling!

Potražite omiljene mokasinke na CCC!