Ženska snaga i energija u novoj EMPOWER kolekciji by Zoe!

Viktoria Šafranić 19. travnja 2017.

Nova kolekcija brenda Zoe budi superjunakinju u tebi i poziva na avanturu zvanu aktivan život

Kolekcija EMPOWER inspirirana je ženskom snagom i energijom te slavi moćne i samopouzdane žene- ratnice.

Male izmjene u načinu razmišljanja i djelovanja, uvelike mogu unaprijediti vlastito samopouzdanje. Istinski samosvjesna žena se ne rađa takva, ona raste postepeno kroz izazove života. Ona zna da je svaka pobjeda rezultat upornosti i vjere u sebe.

EMPOWER je novi korak za Zoe jer na jedinstven način spaja modu i fitness kroz inovativne tehnologije koje poboljšavaju sposobnosti i učinak na treninzima te laskaju svakom obliku ženskog tijela. Nova kolekcija obuhvaća tri kategorije tajica koje odgovaraju različitim tipovima aktivnosti: low intensity (joga, pilates, jogging), moderate intensity (za fitness) te high intensity (tajice za najzahtjevnije sportove). Osim tajica, sportskih topova i majica, Zoe po prvi puta predstavlja sportske jakne i sportske hlačice.

Najkvalitetniji materijali sa iznimnim sposobnostima sušenja garantiraju nevjerojatno ugodan osjećaj na koži, anatomski precizni krojevi ženstveno naglašavaju mišiće i izdužuju figuru, a fusion flatlock tehnologija pruža maksimalnu sigurnost pri izvođenju najzahtjevnijih pokreta. Modeli inspirativnih imena kao što su Warrior, Player, Power i Fly High motiviraju na izražavanje vlastitog stava te na brigu o vlastitom zdravlju.

Naša snaga raste u trenutku kada mislimo da ne možemo dalje, ali svejedno nastavljamo. Mogućnost brisanja granica između onoga što mislimo da možemo i onoga što želimo leži isključivo u nama. Nikada ne smijemo dopustiti da nas uvjere da je kasno i da nismo stvoreni za svoje snove jer nema snažnije sile od žene koja je odlučila ostvariti svoj cilj i slijediti srce. Zoe žene nezaustavljive su u potjeri da iskoriste najbolje od života.

Kampanju potpisuje modna fotografkinja Doris Fatur, dok se u ulozi modela našla prekrasna Alina R. Za besprijekoran make-up i frizuru pobrinule su se Petra Sever i Morana Tkalec.

Proizvodi iz nove kolekcije trenutno su na velikom ZOE pre-sale-u u Polleo Sport poslovnicama i na webshopu.