FOTO by Instagram @lusiluer_plussizemodel

Poznati

“Ženo, kupaći je vrh!” Lucija Lugomer objavila fotku u lila kupaćem koji nam je odmah zapeo za oko!

admin 21. kolovoza 2020.

Nakon nekoliko fotografija objavljenih u kupaćim kostimima, ovaj lila boje istaknuo je Lucijin seksepil!

Prošlo je šest mjeseci od kad je naš plus size model Lucija Lugomer na svijet donijela sina Leona, a povodom toga, napisala je da ni sama ne zna gdje je vrijeme proletjelo, no da je u cijeloj priči bitno da su svi živi i zdravi!

S veselim sinčićem pozirala je u Zadru, a sudeći prema fotografijama s plaže, cijela je obitelj odlučila obići nekoliko mjesta na Jadranu, počevši od Šibenika, Zadra i predivnog Paga.

S obzirom na to da se Lucija u posljednje vrijeme posvetila objavama motivirajućih poruka kojima želi potaknuti žene da vole svoje tijelo, tim je povodom objavila nekoliko fotografija u kupaćim kostimima, što dvodijelnim što jednodijelnim, no onaj koji je ukrao najveću pozornost jest lila boje koji je istaknuo njenu preplanulu put i dodatno naglasio seksepil!

Ispod fotografije je napisala: “Judge me when you are perfect“, a posebno je zahvalila svom suprugu Danijelu Grliću s kojim je nedavno proslavila drugu godišnjicu braka, a koji, kako kaže, u njoj budi ono najbolje!

Ispod fotografije su se pronašli komentari oduševljenih Lucijinih pratitelja, mahom žena koje joj nerijetko zahvaljuju što su konačno prihvatile ono što jesu i žive mnogo, izgledom rasterećeniji život, no ovoga puta, cijeli je “show” ukrao dvodijelni kupaći kostim u nježnoj nijansi, čiji kroj ističe ramena, a viši struk skriva trbuščić.

Mnoge su se pitale gdje je kupljen badić, ostavljajući pritom komentare poput:”Badić je vrh“, “Zgodna…a kupaći je brutalan“,”Kupaći je vrhhh” i slične komentare na temu ovog divnog kupaćeg kostima.

Lucija ipak, nije odgovorila gdje je isti kupljen, a ako vam se svidio kroj i model, slične možete checkirati na Asosu koji nudi mnoštvo kupaćih kostima sličnih krojeva.