FOTO by nextdirect.com/hr

Zabava

Žene, sada možete evidentirati koliko je ‘gospodin’ piva popio!

admin 10. lipnja 2021.

Sakupljačice čepova, pronašli smo mjesto gdje ih možete smjestiti…

Koliko si piva danas popio? Je li ti ovo deseta po redu? Uspori malo. I tako dalje, i tako dalje…Prigovaranja jedne žene mogu biti enormno teška, znamo, ali još je teže promatrati osobu koja nema granice.

Muškarci je zaista i nemaju, osobito kada su tekme u pitanju. Gajba pive je fenomen bez kojeg nijedno poluvrijeme ne bi moglo proći. Ponekad nam nije jasno kako je moguće da toliko piva stane u muški organizam, a da se pritom nemaju potrebu dići s kauča barem 90 minuta (ako nema produžetaka) i prošetati do WC-a. Pa gdje ih taložeee?

Sada je bilo dosta, miševi dragi, jer mačke kolo vode.

Žene konačno imaju mogućnost zapečatiti svoju tvrdnju o tome ‘koliko je piva popio’, a da ne moraju tražiti po smeću čepove. Oni sada imaju svoje mjesto i sve će biti evidentirano.

Na Nextu je izašao genijalan drveni okvir /slika s prozirnim prednjim dijelom koja će svakoj ženi dati mogućnost dodatnog prigovaranja. Natpis ‘Cheers to good beers’ itekako će mu prisjesti nakon što društvo ode, a vi sliku postavite na vidljivo mjesto. Svaki put kada ispije svoj posljednji gutljaj, vi se uljudno ponudite za bacanje čepa, a potom ga uvrstite u novu kolekciju.

Ne znamo primijeti li se na vašoj jačoj polovici da je pivopija kroz pivski trbuh, no to je sada manje bitno jer dokaz o količini ispijenih piva imate.

Naoružajte se strpljenjem čim krenu utakmice i kada se najmanje nada, počastite ga simboličnim okvirom. Ovaj prijeko potreban dodatak povodom Europskog prvenstva u nogometu košta 214,00 kuna i smatramo da ga svaka žena treba imati. Dostupan je na Nextu.

Sretno nam bilo, žene drage!