Ljubav & veze

Žene iskreno o tome kako je imati partnera s malim “alatom”!

Antonija Andabak 03. siječnja 2022.

XS veličina u gaćama nije razlog za očaj

Stalno pričamo o tome kako je svaka žena jedinstvena seksualna snježna pahulja, te da niti jedan oblik vagine nije bolji ili gori od drugog. Pa, ista stvar vrijedi i za frajere.

Nažalost, dečkima s malim penisima nije uvijek najlakše izaći na kraj kada je današnji svijet opsjednut savršenostima, kako ženskim (grudi, stražnjica) tako se podsvjesno od partnera očekuje pošteni “paket“.

Stereotip s kojim se muška strana suočava glasi da pakiranje manje od prosječnog može negativno utjecati na njihov seksualni život. Kako bismo dokazali da to nije uvijek tako, nekoliko žena koje su izlazile (ili se udale) s dečkima s XS situacijom u hlačama iskreno su podijelile svoja iskustva.

Priča 1.

Doslovno sam saznala da moj dečko ima mali penis na našem četvrtom spoju. Bili smo u njegovom stanu, pili vino i družili se i počeli smo igrati igru ​​dvije istine i jedne laži. Njegova priča je bila: ‘Rođen sam na Badnjak; moje lijevo oko je lažno; Imam jako mali penis.’ Toliko sam se smijala i očito mislila da je onaj penis laž – jer tko to kaže? Ispostavilo se da je to bila istina, a oko laž. Napravio je šalu od cijele stvari, i iskreno, osjećam da je već koristio ovu metodu. Odmah nakon toga, tražila sam da to vidim, jer očito je bilo da ćemo ići korak dalje. Bio je svakako jako mali, ali valjda sam ga zamišljala manjim. Bio je izazov smisliti kako imati bolji seks s malim penisom, ali stvarno mi se sviđa kako se moj dečko našalio od cijele stvari i još uvijek se šalimo i danas.”

Priča 2.

Mužev penis daleko je najmanji kojeg sam vidjela, a s njim sam i dan danas, postoji razlog! Mali penis uopće nije neki problem. Na početku veze je odgodio seks sa mnom na nekoliko mjeseci, a ja sam mislila da je to čudno. Prvi put kad sam vidjela njegov penis, nisam primijetila koliko je malen. U njegovoj je sobi bio mrak i sve se dogodilo tako brzo. Najbolji dio seksa s nekim s malim penisom je to što je on uvijek dolje kako bi isprobali nove položaje te da vidi što je meni dobro. Najgore je to što mi je potrebno puno da doživim orgazam u odnosu na vrijeme kada sam bila s dečkima s većim “pakiranjem”.

Priča 3.

Penis mog dečka je mali, ali njegovo samopouzdanje je sve na ovom svijetu. Super je samouvjeren i nikad ne biste pogodili da mu nedostaje nešto u tom odijelu. Prvi put kad smo se spojili, skinula sam mu hlače, vidjela s čime “radi” i nasmijala se. Pitala sam se hoće li biti veći u erekciji, ali nije. Nisam htjela biti nepristojna, ali sam se nasmijala jer sam bio nervozna gledajući u to. Iskreno, on ne mari za veličinu i kaže da ona nije bitna. Mislim da je veličina donekle važna, a njegova prednost je u tome što je on vrlo samopouzdan tip koji se prema meni dobro ponaša u svakom pogledu.

Priča 4.

Hodam s tipom koji nema veliki “paket”, ali zna ugoditi ženi. Prvi put kada smo imali seks bio je najbolji seks u mom životu. Da, primijetila sam da ima mali penis, ali nadoknadio je to na mnogo načina. Znao je kako i gdje me dodirnuti. Bilo je puno zadirkivanja i to je bio zabavan seks, a mene čak nije bilo briga što je njegov penis bio takve veličine jer je fenomenalno koristio svoje ruke i jezik.

Priča 5.

Neposredno prije nego što smo stupili u seksualni odnos, moj sadašnji dečko mi je rekao da bih mogla biti razočarana “njegovom” veličinom. Pretpostavljam da je u prošlosti imao situacije u kojima su ga djevojke odbacile nakon seksa. Ali iskreno, bilo je još gore što mi je to rekao prije nego što sam to vidjela. Ja sam se bojala, a njemu je bilo neugodno. Kad sam ga vidjela, pomislila sam da je mali, ali sam dala priliku. Seks je u redu. Radili smo na tome da budemo bolji u tome s puno predigre i različitih pozicija. Najbolji dio našeg seksualnog života je to što otvoreno komuniciramo o tome što nam se sviđa, a što ne, a to nikada nisam imala ni s kim drugim.