FOTO by Nine West

Moda

Žene, cipele i cvijeće – neraskidiv spoj koji traje stoljećima!

Viktoria Šafranić 19. svibnja 2020.

Ljubav koja nema kraja...

Ako nam je nešto nedostajalo, to su duge šetnje s najdražim prijateljicama uz koje vrijeme proleti u sekundi. Ponekad ni ne primijetimo da su prošli sat ili dva jer od brbljanja zaista zaboravimo na bilo što drugo.

Ako se dugo niste vidjele, onda vam sa sigurnošću možemo reći da nijedna od vas od one druge neće moći doći do riječi. Možda ste se u proteklim mjesecima čule telefonom no ništa ne može zamijeniti fizički susret ispunjen smijehom.

Ne znamo hoćete li se uputiti u šetnju, na piće ili večeru, no svaka fashionistica zasigurno jedva čeka srediti se i zablistati. Priznajte, svima je to nedostajalo jer lijepo je neko vrijeme biti u casual odjeći i kućnoj atmosferi, ali kad tad poželimo izaći i odjenuti one najbolje komade iz garderobe.

Svakodnevno se trudimo inspirirati vas raznim odjevnim predmetima, a ovog puta pažnju smo posvetili obući, i to onoj koju krasi cvijeće.

Ova vječna ljubav traje već stoljećima i oduvijek se govorilo kako cvjetovi koje žena nosi pokazuju njezinu ljepotu. Na službenoj stranici Nine West-a pronašli smo dva modela obuće koje u proljetnim i ljetnim mjesecima posebno volimo.

Riječ je o espadrillama i blok sandalama s floralnim printom koje neće proći nezamijećeno. Naša sugestija je jedne od njih odjenuti za prvi susret s vašom BFF koja će ih vjerojatno odmah pohvaliti,a moguće da će vas pitati smije li nabaviti iste jer su zaista besprijekorne.

Cijena sandala na blok petu iznosi $84.00 dok espadrille koštaju $99.00.