FOTO by Instagram @_thenargiz_

Poznati

Zendaya i njezin crop top zapalili atmosferu na crvenom tepihu!

Viktoria Mikulić 12. studenoga 2021.

Prelijepa glumica je najmlađa dobitnica CFDA-ine nagrade za modnu ikonu – a njezina odjeća potvrđuje titulu!

Da znate da dobivate nagradu jer ste, doslovno, modna ikona na dodjeli CFDA nagrada 2021., što biste odjenuli? Za Zendayu, odgovor je sljedeći: crveni crop top i odgovarajuća suknja do poda s detaljima u obliku pepluma.

Glumica (25) je prisustvovala svečanosti u srijedu navečer u New Yorku gdje joj je uručena nagrada Modna ikona – najmlađoj osobi koja je ikada dobila tu čast – od strane supermodela Iman, dobitnice iste nagrade 2010. godine. Zendaya je svoj custom Vera Wang outfit naglasila elegantnim dijamantnim nakitom i prekrasnim dugim pletenicama.

Iskreno, bilo bi teško suzdržati se od upotrebe riječi “ikonično” kada opisujete izgled od glave do pete.

Zendaya, u partnerstvu sa svojim provjerenim dugogodišnjim stilistom Lawom Roachom, je rijetka slavna osoba koja izgleda uvijek pogodi s onime što nositi i kako to nositi.

Svaki put kad izađe na crveni tepih, uspije izgledati kao najotmjenija, ali i – a to je ključno – najmodernija osoba u sobi, a da se nikada nije u potpunosti prepustila prolaznim trendovima.

Riskira sa svojom odjećom, ali i svaki izgled dovoljno temelji nečim klasičnim tako da je njezin stil razvio otpornost koja, najvjerojatnije, neće izgledati zastarjelo. Moramo priznati da i njezino samopouzdanje također podiže look na višu razinu.