FOTO by Instagram @rentsenkhorloo_bud

Zabava

Žena visoka 2.05 metara ponosna je vlasnica drugih najdužih nogu na svijetu

Krešimir Šustić 09. srpnja 2020.

I onda se mi žalimo kako nam je teško pronaći adekvatan komad obuće!

Ljudska vrsta jedna je od najzanimljivijih koje koračaju našom planetom jer se svaki pojedinac razlikuje i poseban je na svoj jedinstven način, kako na fizičkoj, tako i na psihičkoj razini.

Svatko od nas ima svoju unikatnu crtu koja nas izdvaja iz mase i čini drugačijima, bilo da se radi o svjetlijoj puti, tamnijoj kosi, atraktivnoj boji očiju ili nečem drugom.

29-ogodišnjakinja iz Mongolije, jedna je od rijetkih koja se može pohvaliti visinom od 2.05 metara, te najdužim nogama od nevjerojatnih 135 centimetara.

Rentsenkhorloo, trenutno živi u Chicagu, a potječe iz visoke obitelji, naslijedivši gene od svog tate koji je visok 2.08 metara i mame čija visina iznosi 185 centimetara.

Iako je kao dijete bila maltretirana, novopečena manekenka je ponosna na svoj jedinstven izgled i kaže kako je lijepo biti visok.

U mlađim danima se osjećala loše zbog svoje visine jer su joj neki ljudi stvarali osjećaj nelagode, ali u današnje vrijeme je vide više kao jedinstvenu osobu.

Jedina stvar koju smatra nedostatkom je izazov vezan za pronalaženje adekvatne odjeće i obuće, koji joj stvara probleme, no snalazi se kupnjom preko interneta.

Trenutno je potpisala modni ugovor s jednom robnom markom, koja proizvodi tajice za visoke djevojke, a ulazak u knjigu Guinnessovu knjigu rekorda je uopće ne zanima.

Smatra da se neki aspekti života mogu pokazati malo škakljivim, no kaže kako je navikla na to i da ne može zamisliti život na bilo koji drugi način.