FOTO by TikTok @heathershawwww

Zabava

Žena s licem Jim Carreya: “Vrlo je teško rekreirati njegov smijeh”

admin 17. veljače 2023.

Pogledajte video

Heather Shaw (34) iz Rochestera u New Yorku osvojila je srca milijuna obožavatelja na TikToku zahvaljujući svojoj sličnosti s glumcem i jednako dobrom smislu za humor.

Izjavila je da su ljudi “razočarani” kad je vide na ulici jer uvijek misle da je holivudska legenda Jim Carrey – jer izgledaju skoro pa isto.

Foto: TikTok @heathershawwww

“Pomalo je ironično što imam ovakvo lice, jer sam odmalena željela biti komičar. Sve je krenulo kada mi je jedan pratitelj u komentar napisao da izgledam kao Jim Carrey i to je početak moje slave. Snimila sam nekoliko video u kojima imitiram slavnog glumca i društvene mreže su eksplodirale.” – izjavila je komičarka.

@heathershawwww No grinch here #gay #fart #grinch ♬ original sound – Heather Shaw

Heather je priznala da je, bez obzira na nevjerojatnu sličnost s glumcem, najteže rekreirati njegov smijeh jer je specifičan i pomalo čudan. Ipak Heather je svjesna da više nikad neće moći biti komičarka kao pojedinac, već će ju uvijek promatrati kao dvojnicu popularnog komičara.

@heathershawwww Replying to @idldlt #gay #fart #comedian ♬ original sound – Heather Shaw

Ne preostaje mi ništa drugo nego nastaviti biti komičarka s licem Jim Carreya, jer što mi drugo preostaje. Zamislite da sam liječnica i s ovim licem moram doći pacijentu i reći da imam loše vijesti za njega, ima rak, sretno!” – u šali je zaključila Heather Shaw.