FOTO by S6 Photography

Zabava

Žena otkrila da je prvi put upoznala muža na odmoru kada je imala šest godina

Krešimir Šustić 17. lipnja 2020.

U ovom slučaju, sudbina je odigrala svoje!

Život nas svakodnevnim sitnicama zna iznenaditi i pokazati nam kako uvijek dobijemo ono što nam je suđeno, iako nam se to ponekad ne čini tako.

Pravi dokaz za to je jedan britanski par, koji niti u najluđim snovima nije očekivao scenarij koji im se dogodio nakon što se zaručio.

S6 Photography

Čini se da je sudbina radila prekovremeno kada su u pitanju Heidi i Ed, jer dugo su vjerovali da su se prvi put upoznali kao studenti na Sveučilištu Newcastle, gdje su živjeli u istoj studentskoj kući, u razmaku od jedne godine.

Ed se uselio kad je Heidi otišla, te ju je pratio na Facebooku u nadi da će mu reći kako se koristi perilica rublja, no ona je odlučila pomoći, samo zato jer joj se sviđao.

S6 Photography

Jednom slučajnom prilikom, primijetila ga je u noćnom izlasku na kojem su kliknuli na prvu, te su se odlučili za prvi spoj i tako je sve krenulo.

Nekoliko godina kasnije zajedno su kupili stan, a 2015. godine odlučio je zaprositi svoju odabranicu i uploviti s njom u bračnu luku.

S6 Photography

Priča se već činila savršenom za film, ali stvari su postale nevjerojatnije tek nekoliko mjeseci kasnije, kada su Ed i Heidi večerali sa svojim mamama i zaključili da su se upoznali davnih godina dok su ljetovali u Turskoj.

Naravno, slučajni sastanak para na godišnjem odmoru bio je vruća tema na njihovoj svadbenoj ceremoniji, koja se održala 2016. godine.

S6 Photography

Ovo je pravi primjer koji nam pokazuje kako nam život i sudbina serviraju puno lijepih stvari kada to najmanje očekujemo.