Zabava

Željko Joksimović u srpnju nastupa na Ljetnoj Pozornici Opatija!

Viktoria Šafranić 09. lipnja 2021.

Zapjevat će na najljepšoj kvarnerskoj sceni...

Nakon što je protekle godine koncert Željka Joksimovića otkazan zbog epidemiološke situacije, opatijska publika ipak će uživati u njegovim pjesmama ovog ljeta, i to 23. srpnja s početkom u 21:30 sati.

Željko Joksimović nastupa u petak, 23. srpnja 2021. na Ljetnoj Pozornici Opatija, Opatija Summer Stage!

Pjevač zavidnih vokalnih sposobnosti i glazbenog talenta ostvario je niz zapaženih uspjeha na Eurosong natjecanjima kao izvođač ili kompozitor s pjesmama „Lane moje“ (2004.), „Lejla“ (2006.), „Nije ljubav stvar“ (2012.) koje su mu osigurale status regionalne zvijezde.

Godinama puni dvorane širom Hrvatske i susjednih država, a vjerujemo da će tako biti i na Ljetnoj pozornici gdje će Joksimović izvesti svoje najveće hitove.

Ulaznice kupljene za koncert koji se trebao održati 24. srpnja 2020. godine, vrijedit će i za novi datum, a oni koji žele povrat novca mogu ga ostvariti na mjestima gdje su ulaznice kupljene do 13. lipnja 2021.

Broj ulaznica je ograničen, a cijena iznosi 160,00 kuna (slobodno sjedenje).

Ulaznice se mogu kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8,00 do 16,00 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu i ostalim prodajnim mjestima sustava.