FOTO by Instagram @withameliataylor / @fashionbymnp / @rocioosorno

Moda

Želite postići damski izgled u novoj sezoni? Jaknice od tvida su must-have!

Daria Lovrić 13. listopada 2023.

10 najljepših modela iz Zare, Manga i Reserveda...

Smatrate li se poznavateljem modnih trendova i zaljubljenicom u modu? Onda ste zasigurno već čuli za Old Money trend koji vlada. Riječ je o modnim komadima skupocjenog izgleda radi kojih naš look izgleda profinjeno i elegantno.

Osim basic komada poput balonera, sakoa, kaputa, vestica, polo majici, jedan od glavnih primjeraka koji će vam omogućiti sofisticiran i elegantan izgled je jaknica ili blejzer od tvida.

Žudite za elegantnim i sofisticiranim izgledom u novoj sezoni?

Tvid je već nekoliko sezona u našoj garderobi, međutim sada je na vrhuncu popularnosti. Naime, ovu vunenu tkaninu specifičnog izgleda tradicionalno je nosila britanska viša klasa, a nazvana je po rijeci Tweed u Škotskoj.

Radi se o prvoklasnom i kvalitetnom materijalu koji je prepoznatljiv u nekoliko različitih uzoraka, kao što su primjerice pepita ili riblja kost. Ove sezone u ponudi popularnih brendova imamo prilike vidjeti mnoštvo efektnih jaknica od tvida u raznoraznim bojama, poput neutralne bež i sive, klasične crne, ali i nešto upečatljivijih nijansi poput crvene.

Kako bi vam olakšali potragu izdvojili smo 10 zanimljivih modela brendova Zara, Mango i Reserved.

Ovi će se modeli savršeno uklopiti uz slingbacksice, ravne ili gležnjače na petu i salonke na tanku petu. U galeriji niže škicnite naše favorite s cijenama i pronađite svoj model iz snova: