FOTO by Amazon

Dekor

Želite nešto originalno? Okitite kaktus kao alternativu klasičnom božićnom drvcu

Krešimir Šustić 15. listopada 2020.

Ukrasi u obliku tequile savršeno pristaju uz atraktivan novitet na tržištu

Još nas nešto manje od dva mjeseca dijeli od trenutka kada ćemo naše domove početi ukrašavati božićnim dekoracijama koje će unijeti dozu topline i veselja.

Moramo priznati da jedva čekamo vidjeti kakve nas novosti očekuju ove godine kada govorimo o blagdanskom dekoru, koji će naše živote na određeni period pretvoriti u pravu magiju.

Tako ćemo svoje sentimentalne kuglice, koje su nasljeđe od mame i bake izvaditi s tavana, provjeriti kojim lampicama ćemo ukrasiti vidljive kutke životnih prostorija, ali i dobro razmisliti o tome kakvu ćemo jelku imati ove godine.

Osim što moramo lijepo i stilski uskladiti boje ornamenata, potrebno je obratiti pažnju i na veličinu i vrstu božićnog drvca koje će na Badnjak zablistati u neodoljivom izdanju.

$14.99

S obzirom na to da nam moderno doba donosi pregršt trendova i ne moramo se striktno držati tradicije, bacili smo se u potragu za alternativom koja će izgledati jednako dobro kao i bor, no ipak malo odskakati od klasike.

Web shop Amazon, potrošačima nudi razne solucije poput one da baš ovih blagdana okitimo kaktus i u svoje domove unesemo jednu potpuno drugačiju božićnu notu.

$18.00

Naravno, napravljen je od umjetnog materijala, a dolazi u dimenziji od 155 cm po cijeni od $79.99 i dužine 185 cm po cijeni od $99.99.

Iako na prvu djeluje totalno nespojivo, slike pokazuju da izgleda jednako dobro, a što je najbolje od svega, možemo ga okititi sa simpatičnim ukrasima u obliku tequile kako bi imali pravi “Mexico style Božić”.

$17.88