FOTO by Aquaphor

Ljepota

Želite meku, zdravu i hidratiziranu kosu? Otkrili smo najveće greške koje radite pri pranju kose!

Daria Lovrić 29. rujna 2022.

Kvaliteta vode utječe na izgled i zdravlje kose više nego što mislite...

Nema osobe koja ne sanja o predivnoj, njegovanoj i zdravoj kosi. Prekrasna, lepršava kosa i savršena frizura daju nam samopouzdanje i vrlo su važni faktori našeg izgleda. Zasigurno vam se dogodilo da ste izašli iz frizerskog salona puni energije, poletni i spremni pokoriti svijet, i to samo zahvaljujući novoj frizuri.

Aquaphor filteri za pročišćavanje vode 1

Nakon posjeta frizerskom salonu, šišanja i frizure imamo osjećaj da smo nekoliko kila lakši i spremni smo za sve što nam donosi dan. Osim što nam je kosa potpuno drugačija nakon posjeta frizerskom salonu, vjerojatno vam se nekad dogodilo da je ponekad drugačija i kada se sami pobrinete za nju.

Nekada je lepršava, živahnija, meka i puna života, a ponekad je teška, suha i beživotna? Vjerovali ili ne, veliku ulogu u tome kakva će vam kosa biti i kako će izgledati ima voda kojom perete kosu. Pokušajte razmisliti kada ste zadnji put bili savršeno zadovoljni izgledom vaše kose. Jeste li otišli u drugi grad, na more ili vikendicu?

Aquaphor filteri za pročišćavanje vode 2

Po načinu na koji vaša kosa stoji i izgleda možete ustanoviti je li voda kvalitetna i čista. Iako mislite da to nema nikakve veze, kvaliteta vode jako je bitna i ima dugoročan učinak na izgled i zdravlje vaše kose i vlasišta.

Na koji način kvaliteta vode utječe na strukturu kose?

Na ovo pitanje imamo vrlo jednostavan odgovor. Vaša kosa se često lomi, suha je, oštećena i dehidrirana. Koje god preparate, maske i ulja koristili, apsolutno vam ništa ne pomaže ili je rezultat kratkoročan.

Aquaphor filteri za pročišćavanje vode 3

Međutim, rješenje za blistavu i zdravu kosu je vrlo jednostavno. Postoji nekoliko trikova koje možete ubaciti u svoju rutinu kako bi vaša kosa uvijek sjajno mirisala, bila lepršava i zdrava, ali i izgledala sjajno, lijepo i njegovano.

Aquaphor rješenja za zdravije tuširanje

Prelaskom na pročišćenu vodu vaša će kosa s vremenom biti mekša i hidratizirana jer ćete isprati sve šetne nakupine, odnosno klor. S vremenom, dugoročno pranje kose onečišćenom vodom ometa hidrataciju i prodiranje hranjivih sastojaka u vlasi što u principu i dovodi do suhih i lomljivih vlasi.

Kako bi spriječili lomljenje kose i opet imali divnu i njegovanu kosu Aquaphor filteri za pročišćavanje vode idealno su rješenje.

Aquaphor filteri za pročišćavanje vode 4

Aquaphor je svjetski lider u razvoju i proizvodnji uređaja za pročišćavanje vode za domaćinstva i ima najveći izbor uređaja za pročišćavanje vode na tržištu. S bogatim iskustvom, već 20 godina uvodi inovativna rješenja na području pročišćavanja vode koristeći vlastite znanstvene tehnologije, zaštićene s prijeko 130 patenata SAD-a, Njemačke, Rusije i Ujedinjenog Kraljevstva.

Aquaphor filteri za pročišćavanje vode 5

Aquaphor proizvodi imaju besprijekornu kvalitetu potvrđenu od strane svjetskih certifikacijskih organizacija, imaju 100% mehaničko pročišćavanje vode (pijesak, glina, hrđa), najučinkovitije uklanjaju organske nečistoće, eliminiraju neugodne okuse i mirise, teške metale, te efikasno smanjuju tvrdoću vode i kamenac, uklanjaju mikrobe, bakterije i viruse i imaju duži rok trajanja zamjenskih filter-uložaka.

Aquaphor filteri za pročišćavanje vode 6

Rješenje za svakoga

Svakodnevni život uvelike je lakši kad možemo riješiti barem jedan problem, koji će dugoročno riješiti i još nekoliko drugih. Drugim riječima, ne samo da ćete riješiti problem čiste vode, već ćete pritom i uštedjeti.

Bez obzira na tehnološku složenost, filteri Aquaphor izuzetno su jednostavni u uporabi, financijski dostupni svima, bezopasni za korištenje te štede prirodne i energetske resurse Zemlje.

Zašto su nam potrebni filteri za pročišćavanje?

Osim samog zdravlja i izgleda kose te sprječavanja kvarova kućanskih uređaja, onečišćena voda utječe i na zdravlje naše kože. Klor čini kožu sušom, osjetljivijom i sklonijom crvenilu. Može doći do pojave osipa, perutanja i drugih dermatoloških stanja za koje ćete trebati pomoć dermatologa. Aquaphor filter za tuš uklanja klor i njegove spojeve koje mogu biti kancerogeni.

Aquaphor filteri za pročišćavanje vode 7

Voda za piće koja dolazi iz vodovoda može imati visoku koncentraciju soli kalcija i magnezija. Iako nije opasno po život, bolje je kozumirati pročišćenu vodu.

Aquaphor filteri za pročišćavanje vode 7

Koristeći Aquaphor filtere omogućuje se odstranjivanje najsitnijih čestica iz vode poput  anorganskih minerala, soli i ostalih nečistoća u cilju poboljšanja mirisa, okusa i ostalih svojstava vode. Na taj se način dobiva najkvalitetnija voda koja zadovoljava i najzahtjevnije specifikacije koje postoje.

Zdrava, pročišćena voda uvijek pri ruci!

U svojoj bogatoj ponudi Aquaphor ima i vrčeve za pročišćavanje vode koji pouzdano čiste vodu od klora, kamenca, mehaničkih nečistoća, organskih spojeva, naftnih derivata, hrđe, teških metala, fenola, pesticida i drugih štetnih sastojaka.

Aquaphor filteri za pročišćavanje vode 8

Osim što dolaze u raznim bojama i lijepo izgledaju uvijek vam mogu biti nadohvat ruke, kraseći blagovaonski stol, a možete ih staviti i u hladnjak kako bi vaša voda bila uvijek hladna i spremna za piće.

Aquaphor filteri za pročišćavanje vode 9

Naš favorit je Mobilni sustav za pročišćavanje vode J.SHMIDT 500 prvi mobilni sustav aktivne filtracije koji spaja kvalitetu pročišćavanja vode te mobilnost vrča. Ima mogućnost filtriranja vode s visokom razinom uštede energije i osigurava dugotrajan rad bez punjenja.

Aquaphor filteri za pročišćavanje vode 10

Osim što uklanja klor, teške metale i druge štetne tvari iz vode, potpuno iz vode uklanja i bakterije i druge mikroorganizme.

Čista i zdrava voda „to go“!

Kako bi uživali u zdravoj vodi i izvan vašeg doma, Aquaphor u svojoj ponudi ima neodoljive boce AQUAFOR City za dodatnu obradu hladne vode iz slavine. Filtracijski uložak uklonit će aktivni klor, teške metale, toksine i alergene iz vode, prašinu, pijesak i hrđu.

Aquaphor filteri za pročišćavanje vode 11

Predivno dizajnirana bočica ima mat baršunasti premaz, ugodan na dodir i široki remen koji dodatno fiksira bočicu tijekom korištenja. AQUAFOR City bočica ima i zaštitni čep te volumen od pola lire.

Aquaphor filteri za pročišćavanje vode 12

Uz Aquaphor rješenja, vaša će kosa lakše upijati hranjive sastojke, bili lijepa i zdrava. Produžit ćete vijek trajanja kućanskih aparata i uvijek hidratizirati organizam kvalitetnom vodom bez štetnih sastojaka.

Želite li i vi doprijeti zdravlju i ljepoti vaše kose i organizma posjetite Aquaphor web stranicu i saznajte više informacija o njihovim proizvodima, a za sve novosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.