FOTO by Amazon

Dekor

Želite li pola čaše vina?

admin 22. veljače 2024.

Za sve koji su odlučili malo smanjiti užitak ispijanja vina

Nakon svih obavljenih obaveza, nema boljeg osjećaja na kraju dana nego zauzeti omiljenu pozu na kauču i uživati u čaši vina.

Onima koji uživaju i previše već smo predstavili “Bocu čašu” u koju stane dovoljno tekućine da riješi svaki vaš problem.

Unutar ove boce stane 750 mililitara vina i nepisano pravilo glasi da vam nitko ne bi trebao zamjeriti na jednoj čaši, dapače, upravo je jedna čaša vina dnevno odlična za vaše zdravlje.

Foto: Amazon

Sada smo pronašli čašu koja je totalna suprotnost i namijenjena je za sve koji su odlučili smanjiti količinu konzumacije.

Radi se o “Pola čaše” uz koju nećete niti imati dojam da ste smanjili konzumaciju, već ćete svaki puta moći natočiti do vrha.

Foto: Amazon

Osim svoje uloge u smanjivanju konzumacije, ova čaša izgleda fora te će se bez problema svojim dizajnom uklopiti u u najmodernije home decor varijante.

Foto: Amazon

Ako i vi tražite načine na koji ćete smanjiti konzumaciju vina, ova “Pola čaše” mogla bi biti prvi korak na tom putu. Pronašli smo ju unutar Amazon web trgovine po cijeni od 9,29€ po komadu.