Njega kose

Želite jednak miris na kosi i koži? Isprobajte prvi parfem namijenjen za oboje!

PR 20. siječnja 2021.

Authentic Beauty Concept lansirao prvi miris za kosu i kožu s prirodnim sastojcima...

Otkad je zakoračio na tržiše, Authentic Beauty Concept ispisuje nova pravila istinske, autentične ljepote. Čiste veganske formule, prirodni sastojci i ljepota bez filtera, samo su neka od uvjerenja ovog premium brenda za njegu kose koje su prepoznale žene, ali i muškarci diljem svijeta.

U novu godinu, Authentic Beauty Concept ušao je na velika vrata i lansirao svoj prvi Eau de Toilette – prepoznatljiv miris za kosu i kožu koji će oduševiti sve beauty entuzijastice i njihovoj rutini dati novu dimenziju.

Čist i svjež miris predivan je spoj elegancije i karaktera sa čistim, ženstvenim završetkom. Posebna kombinacija bergamota, limuna, jabuke i lisnatog bilja čini gornju notu ovog mirisa, a arome divlje frezije, bijelog božura i latica neodoljivo se isprepliću u središnjoj.

Uz bazne note sandalovine, vanilije, jantara i mošusa, Authentic Beauty Concept Eau de Toilette itekako zadržava svoju prepoznatljivost čineći ovaj miris nevidljivim, ali osjetnim produžetkom vaše osobnosti.

Ova veganska toaletna voda lako će zamijeniti vaš klasični parfem jer je namijenjena i kosi i koži, a dobra vijest je da ne ostavlja mrlje na odjeći.

Zahvaljujući prirodnim sastojcima i veganskim formulama koje su nježne prema kosi, ali i okolišu, ovaj predivan miris registriran je od strane Veganskog društva™ kao i ostali Authentic Beauty Concept proizvodi.

Dolazi u prekrasnoj staklenoj bočici koja je izrađena od 25% recikliranog stakla, a pakirana je u klimatski neutralnu kutiju koja podržava nevladinu organizaciju Plastic Bank. Na taj način brend pomaže u smanjenju zagađenja i gomilanju otpada u oceanima.

Authentic Beauty Concept Eau de Toilette ekskluzivno je dostupan u odabranim Authentic Beauty Concept partnerskim salonima koje možete pronaći OVDJE.

Model i ambasadorica brenda: Nika Turković

Hair: Lidija Štokić, Hairvetica

Fotografije: Petra Mikšik, Authentic Beauty Concept

MUA: Sonja Kvesić