FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Želite izdužiti noge? Tommy štikle s vrtoglavom potpeticom to i omogućuju!

Krešimir Šustić 03. srpnja 2020.

Blok peta, remenčići i očaravajuće nijanse sasvim su dovoljne za ljeto iz snova!

Život se ljeti naveliko mijenja, dani postaju duži i topliji, a noći luđe i zabavnije, neovisno o tome provodimo li vrijeme na radnom mjestu ili odmaramo moždane vijuge daleko od svih.

Tako nas i voljeni modni svijet časti novitetima koji se ističu veselim nijansama šarenih boja i neodoljivim dizajnima koji pozivaju na razigranost i zabavu skroz do jeseni.

U svijetu obuće, najviše nosimo otvorene modele, od kojih su najveći favoriti bezvremenske sandale, neovisno o stilu koji furamo i vrsti pete s kojom dolaze.

Među njima se ističu povratnice iz prošlosti, sandale na blok petu, za koje znamo da su udobne, praktične i ne stvaraju osjećaj neugodnosti prilikom nošenja.

Novitet koji je proizašao iz tvornice američkog brenda, Tommy Hilfiger, pravo je osvježenje koje nam donosi sve navedeno, ali i kvalitetu po kojoj je poznat.

Dolaze nam u rozoj, bordo i krem nijansi, s vrtoglavom blok petom koja je idealna da izduži noge, te se uklopi u večernje lookove u kojima ćemo ispijati koktele uz zvukove i miris mora.

Pristaju uz kratke ili široke hlače, traperice, lepršave suknje i uz suknje midi i mini dužine, a zasigurno ostaju upečatljive gdje god da se pojave.

Ove chic ljepotice možete nabaviti na LINKU i zablistati prilikom sljedećeg izlaska kao što niste nikada do sada.