FOTO by Instagram @marinariasrubio

Moda

Želite izazvati pozornost? Zara glam haljina je pravi izbor za vas!

Daria Lovrić 04. srpnja 2023.

Glam krasotica modni je adut u svečanim prigodama!

Glamurozne odjevne komade sa šljokicama, kristalićima i resicama najčešće nosimo u zimskom blagdanskom periodu, međutim trend koji je svoj vrhunac doživio prošle zime, nastavio je svoju dominaciju i u narednim mjesecima.

Više nego ikada vladaju šljokice, ukrasni gumbi, obuća i odjeća s kristalićima i mnogi drugi svjetlucavi detalji. Upečatljivi materijali i detalji glavni su aduti ljetne sezone u ukrašavaju lepršave haljine, sandale, pa čak i kupaće kostime.

Haljine sa šljokicama – evo zašto su neophodne u našem ormaru!

Ovog puta za oko nam je zapela glamurozna Zara haljina u srebrnoj boji. Očaravajuć maksi model ukrašen je sitnim aplikacijama nalik ljuskicama, ima duge otvorene rukave i efektan dizajn na leđima. Duboki V izrez i gola leđa naglasit će vašu liniju tijela i istaknuti ženstvenost i cijelom looku dati notu profinjenosti.

Zara haljina sa šljokicama 1
Zara haljina sa šljokicama

Zara krasotica savršen je izbor za svečane prigode i ljetne večernje zabave, a mi ju vidimo uz par sandala na visoku tanku potpeticu i frizuru skupljenu u nisku punđu ili visoki rep.

Uskoro ste gost na krštenju, rođendanu ili imate važan spoj ili drugu svečanu prigodu, ova će fantastična haljina mamiti pažnju gdje god se pojavili. Svjetlucavi detalji čine savršen kontrast preplanulom tenu i izdvajaju vas iz mase.

Cijena ovog glamuroznog primjerka iznosi 79.95 €, a ako a možete ga naručiti putem Zara web trgovine.