Želite imati besprijekoran osmijeh? Predstavljamo…

Viktoria Šafranić 07. veljače 2017.

Meniga ordinacija dentalne medicine  – Zubobolja vam se i dalje čini kao noćna mora iako znate da ste već odavno trebali prerasti strah od odlaska stomatologu? Razumijemo vas…i mi smo se tako osjećali dok nismo ušli u ordinaciju dentalne medicine Meniga. Prije svega, nježne boje ovog ugodnog ambijenta smirit će vas u potpunosti jer sve […]

Meniga ordinacija dentalne medicine  – Zubobolja vam se i dalje čini kao noćna mora iako znate da ste već odavno trebali prerasti strah od odlaska stomatologu? Razumijemo vas…i mi smo se tako osjećali dok nismo ušli u ordinaciju dentalne medicine Meniga.

Prije svega, nježne boje ovog ugodnog ambijenta smirit će vas u potpunosti jer sve odiše čistoćom te izuzetnom higijenom. Iako na prvu izgleda kao veoma luksuzan interijer, sve je nekako jednostavno posloženo, kao da ste kod kuće.

Meniga ordinacija dentalne medicine Ordinacija je opremljena najsuvremenijom tehnologijom, a cilj je svakome pacijentu omogućiti najbolji tretman.

Meniga ordinacija dentalne medicine

Vjerujte, osobe koje toliko brinu o ovim detaljima, itekako će se pobrinuti i o vašim zubima.

Profesor i doktor stomatologije Andrej Meniga otvorio je svoju ordinaciju još davne 1994. godine, a do tada se usavršavao na područjima dentalne tehnologije i materijala. Prvi u generaciji diplomirao je na Stomatološkom fakultetu i već onda se moglo naslutiti da će postići veliki uspjeh i doprinijeti granama dentalne medicine.

Ima preko 30 godina iskustva s operacijskom implantologijom te implantoptotetikom, stoga je važno naglastiti da je ujedno i stručnjak  koja svakome, pa i onim pacijentima koji su se odavno izgubili svoje zube, vraća savršen osmijeh za 24 sata. Meniga ordinacija dentalne medicine.

Meniga ordinacija dentalne medicine

Ima li bolje kombinacije kada znanje koje marljivo prikupljaš godinama, možeš jednako tako prenijeti na člana svoje obitelji. Najveća podrška doktoru je upravo njegova kćer, također doktorica dentalne medicine Ena Meniga Koncul, koja je trenutno na specijalizaciji iz oralne kirurgije te se dodatno zanima za estetsku stomatologiju. Usavršavala se na mnogim tečajevima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Ako primijetite bilo kakvu nesavršenost kod vaših zubi, trebaju vam implantati, izbjeljivanje zubi i li samo čišćenje, prema sljedećim kriterijima kao što su profesionalnost, ljubaznost, kvaliteta usluga, inovativnost…ordinacija dentalne medicine Meniga najbolji je odabir. Mi smo se uvjerili! Meniga ordinacija dentalne medicine.

Meniga ordinacija dentalne medicine

 

ORDINACIJA DENTALNE MEDICINE MENIGA

Frankopanska 24

10000 ZAGREB

01/ 4849 023

frankopanska24@gmail.com