Moda

ŽELIMO! Zara pulover s oversized prugastom mašnom za samo 39,90 kuna!

Viktoria Mikulić 11. rujna 2020.

Ako uskoro planiraš susret s BFF, jedna nek počasti kavom, druga puloverom!

Zara je naša prva modna postaja kada smo u potrazi za trendi odjećom i modnim dodacima. S obzirom na njihov enorman rast, ne žalimo se kada naiđemo na nešto skuplje stvarčice jer smo svjesni njihove popularnosti.

Ipak, tu i tamo počaste nas akcijama ili sezonskim popustima za koje moramo biti iznimno brzi, želimo li ih uhvatiti.

Većinom je riječ o artiklima iz prošlih sezona, stoga ne znamo kako se ovaj božanstven pulover našao u toj skupini. Naravno, nećemo se buniti na ovakva iznenađenja.

U narednim tjednima T-shirte ćemo zamijeniti toplim majicama poput ove koja se nalazi na web shopu Zare, a koja se ističe predimenzioniranom mašnom.

Crni pulover u čiji je ovratnik aplicirana oversized prugasta mašna trenutno je na sniženju od -75% i može se pronaći po cijeni od 39,90 kuna.

Možete ga nositi uz brojne odjevne predmete poput običnog jeansa, hlača A kroja, palazzo modela, kao i uz gležnjače, tenisice, loaferice i slično.

Iako ga trenutno nema na zalihama, piše da dolazi uskoro u veličinama S-L. Ako se i vas jednako dojmio, obavezno se predbilježite mailom kako bi vas Zara obavijestila čim stigne.

Za sve koji ga željno iščekuju baš poput nas, pokušajte biti strpljivi, a do tada slobodno bacite oko na ovaj chic primjerak putem linka.