FOTO by Desigual

Moda

Želimo sve! Živopisna kolekcija puna boja i apstraktnog dizajna uvertira je u proljetni period!

Daria Lovrić 16. ožujka 2023.

Cvjetni printevi i kaleidoskopski efekti krase crop topove, hlače, haljine s volanima, poluprozirne bluze i modne dodatke...

Najrazigraniji period u godini je pred vratima, a web trgovine i police omiljenih brendova ispunjene su zanimljivim i veselim kolekcijama. Izloge su okupirali cvjetni printevi i jarke upečatljive boje koje nas mame u shopping i unose odvažnost u naš look.

Haljina – 189 €

U želji da se istaknemo gdje god se zaputili u proljetnoj sezoni, otkrili smo eye-catching kolekciju kreativca Monsieura Christiana Lacroixa.

Pulover – 79,95 €

Desigual šareni noviteti uz koje ćete dočekati proljeće

U suradnji s popularnim brendom Desigual, Monsieur Christian Lacroix ponovno izlazi van okvira i redefinira modne standarde igrajući se vlastitim znanjem i kreativnošću.

Top – 79,95 €

Fascinantna kolekcija vrvi cvjetnim printevima koji su neizbježni svakog proljeća, kaleidoskopskim efektima koji su zaštitni znak modne kuće, te apstraktnim i vitalnim motivima koji su raspoređeni na predivne primjerke.

Hlače – 99,95 €

U asortimanu se tako nalaze kompleti crop-topova i hlača, haljine s volanima, poluprozirne bluze i modni dodaci oslikani efektnim printom.

Marama – 29,95 €

Naš favorit je mini ruksak u kojeg ćete se zaljubiti čak i ako niste fan apstraktnih motiva i jarkih boja. Kombinacija crvene, ružičaste i zelene boje savršena je za proljetni i ljetni period i odlično će se uklopiti u svaki street-style look.

Ruksak – 89,95 €

Osim što izgleda neodoljivo, u mjesecima ispred nas, ruksak je must-have modni dodatak jer ćemo sve više vremena provoditi na otvorenom i vikende provoditi na kratkim, ali slatkim izletima.

Torba – 89,95 €

Ako je i vas zaintrigirala ova upečatljiva kolekcija, svoje favorite škicnite putem Desigual web trgovine.