FOTO by Etsy

Dekor

Želimo sve! Nije li ovo najšarmantniji set posuđa koji ste vidjeli?

Daria Lovrić 22. ožujka 2023.

Razigrane tratinčice unose proljeće u naše domove!

Napokon je stiglo najljepše godišnje doba i slijedi nam topli period u kojem nas očekuju predivni dani okupani sunčevim zrakama. Livade, krošnje drveća, naši odjevni komadi, modni dodaci, obuća, ali i home dekor bit će okupani cvjetnim motivima.

Tanjur s tratinčicama – $48.70

Vjerujemo da ste već počeli razmišljati o raznoraznim vrstama cvijeća koje ćete posaditi u teglicama na balkonima, terasama i u dvorištu. Osim uređenja interijera, posebnu pažnju posvećujemo i našem interijeru kupujući rezano cvijeće koje u efektnim vazama krasi naše kuhinjske otoke, šankove i blagovaonske stolove.

Zdjelica s tratinčicama – $38.96

Osim kupnje pravog cvijeća, postoji još nekoliko načina na koje možete unijeti radost i proljetni štih u vaš dom.

Etažer za kolače – $84.01

Tratinčice zaokupirale HOME kolekciju!

U ponudi web trgovine Etsy pronašli smo predivne primjerke posuđa s motivima tratinčica koje će ukrasiti vaš blagdanski stol i uljepšati svaki obrok ili jutarnju kavu.

Preslatki nježni cvjetići bijelih latica i žutog tučka naši su omiljeni cvjetni motiv koji nas asocira na bezbrižno djetinjstvo ispunjeno igrom, smijehom i bezbrižnim danima. Kako biste reflektirali lijepe emocije koje vas vežu za taj period u vaš „odrasli“ život, među ovim prekrasnim primjercima pronađite svoje favorite.

Čajnik s tratinčicama – $79.14
Šalica s tratinčicama – $46.27

Želite li da vaš blagdanski stol zasja u proljetnom ruhu, kompletirajte kolekciju dubokim i plitkim tanjurima, šalicama i čajnikom, zdjelicama raznoraznih veličina, etažerom za kolače i ukrasnim pladnjem.