FOTO by Desigual

Moda

Želimo sve! Desigual lansirao novu Mickey Mouse kolekciju za prijelazno razdoblje!

Antonija Andabak 19. kolovoza 2021.

Kraj tjedna u znaku Mickey odjeće uvijek oraspoloži!

Pred kraj radnog tjedna treba nam nešto da nas „podigne“. Ima li bolji način kako dodati potrebnu dozu euforije otkrivanjem nove Mickey Mouse kolekcije i to od jednog od omiljenog nam, urbanog brenda – Desiguala!

Od trenutka kada smo otkrili ovaj brend koji svakom kolekcijom opravdava svoj naziv koji bismo mogli prevesti kao „nejednako“, veselimo se ovakvim novitetima jer znamo da će šira publika odlično reagirati na njih!

Za jedno smo sigurni, a to je da kolekcija koja je svjetlo dana ugledala prije nekoliko dana, već ima svoje obožavatelje koji u ovom trenutku već čekaju svoju narudžbu odjeće za ljeto, ali i prijelazno razdoblje!

S obzirom na to da nas ovaj tjedan jutro dočeka s nižim temperaturama, tako ćete zasigurno htjeti „škicnuti“ nove hoodie majice s  kapuljačom ili one oversized kroja koje će dati opušten, cozy izgled!

Oduševljavaju nas i casual T-shirt majice s Mickey Mouse printom koji će dati pomalo razigran look, pogotovo kada ih kombinirate uz oversized sako ispod kojeg će se isticati zabavan Disney uzorak.

Kako ljeto još nije gotovo (srećom), tako Desigual misli i na one koji svoju garderobu žele obnoviti sa stvarčicama koje će nositi nekoliko ljetnih sezona jer smo sigurni da ovaj animirani junak, što se mode tiče, ne ide baš nigdje, odnosno – može samo ići na koju stepenicu više i tome se iskreno veselimo!

Desigual i Mickey originalan su tandem za čije ćemo stvarčice, odnosno, odjeću, torbice i tenisice, izdvojiti i malo veću svotu novaca iako iz iskustva možemo potvrditi da se i kod ovakve zabavne kolekcije isplati pričekati sniženje kada možete uloviti odlične komade po povoljnijem iznosu.

Do tada, cijene i cijelu novu Mickey Mouse kolekciju možete pogledati i u istoj uživati – OVDJE!