FOTO by Stradivarius

Moda

Želimo Stradivarius bralette grudnjake s tratinčicama!

Viktoria Šafranić 19. ožujka 2021.

Rozi, plavi ili žuti, imate li svog pastelnog favorita?

Odjeća zauzima važno mjesto u našim životima iz nekoliko razloga. Prvenstveno, to je ono što je odmah vidljivo na nama i često stil odijevanja puno govori o karakteru određene osobe. Onaj prvi dojam najčešće zaključujemo na temelju izgleda, htjeli mi to ili ne.

Outfit je stoga važan dio naše svakodnevice i za svaku od prilika, bilo poslovnu ili privatnu, trudimo se odabrati odjeću koja će nas prezentirati u vanjskom svijetu.

Baš kao i odjeća, bitno je i ono što nosimo ispod. Iako donje rublje nitko ne vidi osim nas, upravo ga to i čini najpoželjnijim modnim dodatkom koji golica maštu.

Kada znamo da se ispod odjeće krije čipka ili neki drugi zavodljiv materijal, ta spoznaja iznimno utječe na nas i može nam pomoći da se osjećamo poželjnije.

Bez obzira je li pred vama važan sastanak na kojem morate održati prezentaciju, prvi razgovor za posao ili spoj naslijepo, posebnije ćemo zračiti ako se lijepo osjećamo u svojoj koži.

Na službenoj Stradivarius stranici pronašli smo čipkasti bralette gudnjak s omiljenim proljetnim cvijećem, tratinčicama. Isti dolazi u tri pastelne i romantične boje, plavoj, žutoj i rozoj, koje će odlično izgledati ispod bijelog T-shirta ili košulje.

Njihova cijena iznosi 99,90 kuna, a pronaći ih možete na LINKU.