FOTO by talkingtables.co.uk

Dekor

ŽELIMO! Pozovi frendice i zaigrajte „The GIN Game“ – savršenu igru za ljubitelje gina!

Daria Lovrić 12. siječnja 2023.

Koga zoveš na večer društvenih igara?

Nadamo se da će nam ova godina biti jednako dobra ili bolja nego prethodna i sve što si želimo je puno zdravlja, što više slobodnog vremena i iskrenih prijatelja. Sve ostalo će radom i trudom doći na svoje. Iako je blagdanski period iza nas, to ne mora nužno značiti da je vrijeme da se zatvorimo u kuću i prepustimo se depresivnom siječnju.

The GIN Game
The GIN Game

Umjesto da sjedite sami kod kuće, pozovite najbolje prijateljice i uživajte u binganju omiljene serije, spa danu ili u tračanju i društvenim igrama.

Priuštite si večer društvenih igara!

Društvene igre označavale su najzabavnije večeri našeg djetinjstva, a vrijeme je da ih vratimo u naš život u verziji za odrasle. Zadnjih nekoliko godina, board games postale su popularne baš kao nekada i dolaze u sve zanimljivijim verzijama.

Ako ste u potrazi za vrhunskom igrom za odrasle, nastavite s čitanjem. Unutar Next asortimana pronašli smo zanimljivu društvenu igru koju će obožavati ljubitelji gina. Riječ je o igri na sreću koja će testirati vaše znanje o ginu.

Dok se krećete po ploči za igranje pred vas će biti stavljeni raznorazni izazovi i morat ćete odgovarati na pitanja o povijesti gina, miješanju gina s drugim pićima i mnogim drugim zanimljivostima.

Kako biste zaigrali „The GIN Game“ ne morate kraj sebe imati čašicu omiljenog pića, ali vjerujemo da ćete htjeti.

Planirate li iznenaditi svoju BESTie poklonom za rođendan, idete li uskoro na djevojačku zabavu ili obožavate organizirati druženja svako škicnite Next web trgovinu i naručite „The GIN Game, društvenu igru po cijeni od €35.