FOTO by Etsy

Dekor

Želimo ove pijane teglice s motivom ispijanja vina…

admin 20. veljače 2024.

Dekoracija za sve koji uživaju u ispijanju (boce) vina!

Sigurni smo da ćete u ovom periodu pred proljeće kupiti novu ili pak presaditi staru biljku i trebat će vam nova teglica.

Osim funkcionalnosti želimo da naša nova tegla i biljka vizualno upotpunjuju prostoriju pa ako ne želite običnu sterilnu bijelu, pronašli smo jednu koja bi mogla odražavati vaš životni stil.

Foto: Etsy

Upravo smo pronašli jednu u koju će se momentalno zaljubiti svi ljubitelji kulture ispijanja vina, pa čak i oni malo ekstremniji.

Ova tegla zapravo dolazi u obliku osobe koja u ovoj kulturi ispijanja uživa malo više no što bi trebala.

Foto: Etsy

Možda ovo nije jedna od onih pametnih teglica koja će vas podsjetiti da je vrijeme zalijete svoju biljku, ali uz nju nikada nećete zaboraviti otvoriti omiljenu bocu vina i uživati u njenom sadržaju do zadnje kapi.

Foto: Etsy

Kako bi zadovoljila potrebe vinoljubaca svih vrsta, kao dodatna oprema tu su i male zamjenske boce kako biste svojoj teglici parirali samo svoje favorite.

Foto: Etsy

Budući da je njena širina oko 10 centimetara bit će odlična za manje biljke poput sukulenata i malih kaktusa, kao i tek male biljke koje će kroz neko vrijeme narasti.

Foto: Etsy

Dolaze u dvije boje, crnoj i bijeloj, ali i dvije varijante. Dok ona standardna sjedi na običnom postolju, ona nešto skuplja sijedi na vinskoj bačvi.

Ako ste se i vi zaljubili u ove simpatične teglice pronaći ih možete unutar Etsy web trgovine po cijeni od 32.50$.