FOTO by Mohito

Moda

Želimo! Mohito bijela košulja s motivima srca u pastelnim bojama!

Viktoria Šafranić 24. veljače 2022.

Proljetni dani i bijela košulja se vole!

Bijela košulja oduvijek se smatrala odjevnim predmetom koji izgleda profinjeno, no najviše se uklapala kao dio poslovnog dress codea.

Bijela košulja je danas mnogo više od toga, nosimo je svakodnevno i u njoj obavljamo gotovo sve aktivnosti. Strogo strukirani model i dalje je popularan jer ima nešto graciozno u njemu, no ipak se prednost daje predimenzioniranim primjercima u kojima se osjećamo opušteno i poletno.

Mohito, poznati high street brend upravo je izbacio jednu bijelu košulju oversized izdanja. Ona dolazi u najzastupljenijoj bijeloj boji, no ono što je čini posebnom su prošarani motivi srca u pastelnim bojama.

Jedan model je nosi s ležernim trapericama lila nijanse koje tako dobro pristaju uz ovu casual košulju, dok je drugi model kombinira s mini traper suknjom tamnije boje.

Možete je nositi izvan, unutar hlača ili jednu stranu ostaviti vani, a drugu ubaciti unutra – u svakom slučaju ova će košulja izgledati lijepo. Super će izgledati i uz plisirane i pencil suknje.

Ljupki novitet dolazi s dugim rukavima i spuštenim ramenima, a gumbići su sakriveni s unutarnje strane.

Ako je želite uvrstiti u svoju proljetnu garderobu i nositi na prvim kavicama na suncu uz bijele tenisice i omiljene traperice, možete je pronaći po cijeni od 229,90 kuna!