Ljepota

Želimo elegantan bob à la Jennifer Lopez!

admin 08. veljače 2022.

Odjednom Jennifer Lopez nosi ultra-kratki bob koji će nesumnjivo postati trend frizura za proljeće 2022.

Jennifer Lopez najviše viđamo s dugom kosom, koju uvijek drugačije stilizira. Ponekad s voluminoznim valovima, ponekad skroz ravnu, u repu ili neurednoj punđi. Sada je pak pjevačica na Instagramu objavila fotografiju kojom svoje obožavatelje obara s nogu svojom kratkom frizurom.

Pod motom “Ikona i utjecajni”, J.Lo pozira na novoj crno-bijeloj naslovnici časopisa Rolling Stone s dekolteom i ležernom pozom. No ipak najviše do izražaja dolazi njezina stylish frizura.

Prrelijepa pjevačica na Instagramu je objavila nekoliko slika na kojima pozira s novom frizurom. Sa središnjim razdjeljkom i ravnom kosom, ona nosi ravan tupi bob na razini brade, a mi sa sigurnošću možemo reći da će isti zajamčeno postati hit frizura za proljeće. Nije ni čudo, jer je frizura tako divno jednostavna i pristaje svakom obliku lica.

Snimanje naslovnice vjerojatno je bilo prije nekoliko tjedana i od tada pjevačica ponovno pokazuje svoju dugu kosu na Instagramu. Ako je riječ o perici, šteta, jer joj uglađeni bob stvarno nevjerojatno pristaje.

Ono što je posebno kod boba je činjenica da uvijek izgleda savršeno. Rez stoga mora biti točan (redoviti odlasci frizeru su ovdje iznimno važni), a struktura kose mora biti stvarno glatka.

Svatko tko ima blage prirodne valove ili čak kovrče teško će postići ovakav efekt. Postoje pegle za ravnanje i slično, ali sljedeći pljusak ili vlaga mogu brzo uništiti savršenu glatkoću. Ali naravno nije nemoguće, styling je samo malo više zamršen.