FOTO by Emmezeta

Dekor

ŽELIMO! Dozatori za šećer, sol, brašno s patuljcima u ružičasto-zvjezdanom ruhu!

Viktoria Šafranić 11. prosinca 2020.

Ako je čitav naš dom oplemenjen božićnim ukrasima, onda i naše posuđe zaslužuje dobiti jednak tretman...

Kada razmišljamo o pripremi delicija za blagdanski stol, naravno da planiramo i dekor s kojim ćemo isti obogatiti, kao i onaj koji će unijeti dašak glamura. Od stolnjaka, tanjura, salveta, posuđa i popratnih detalja, želimo da za božićni ručak sve zablista u jednakom tonu – ovog puta ružičastom.

Nedavno smo predstavili božićno drvce u preslatkom pinky izdanju pa ako ste i sami ljubitelji ovog modernog dizajna, krajnje je vrijeme da i svoj interijer uredite na sličan način.

Ove godine biramo božićno drvce u preslatkom pinky izdanju

No vratimo se mi na blagdanski stol. Sitnice koje često ne primjećujemo, poput dozatora za sol, šećer i papar, također igraju važnu ulogu i ako želite da vam stol izgleda besprijekorno, trebali biste se pobrinuti da i njih ukomponirate.

Mi smo na policama Emmezete pronašli šarmantne primjerke u tamno i svijetlo ružičastim nijansama, s omiljenim blagdanskim motivom – zvjezdicama.

Također, krase ih i nezaobilazni patuljci koji su i ovih blagdana totalni must-have.

Dvije velike posude poslužit će vam za brašno ili božićne kolačiće koji se moraju pronaći na blagdanskom stolu, dok ćete u manje dozatore moći staviti šećer ili sol.

Osim toga, naš savjet je manje iskoristiti kao šalice uz koje ćete uživati u najdražem čaju ili vrućoj čokoladi, ili ih jednostavno postaviti na komodu ili prozor kao dekor u koji možete staviti svijeću.

Po cijeni od 99, 90 i 149,99 kuna, stvarčica su koju ne vrijedi propustiti. Ove novitete iz Emmezete možete pronaći putem linka.