FOTO by Yamamay

Moda

Zeleno donje rublje ovog je Valentinova rezervirano za sve slobodnog duha!

Viktoria Mikulić 30. siječnja 2023.

Yamamay nam je pripremio set kojem će malo tko moći odoljeti…

Zelena boja sinonim je za prirodu, šume, jezera, dok je zeleno donje rublje utjelovljenje slobodnog duha. Zelena se također povezuje s pozitivnošću jer budi osjećaj nade.

Donje rublje u zelenoj nijansi toliko je profinjeno te podiže naše samopouzdanje. Riječ je o boji u kojoj se sjećamo slobodno, a istodobno u nama potiče strast.

Iako se za Valentinovo najviše nosi crvena boja, a rame uz rame su joj i ružičasta i crna, zašto ove godine ne biste promijenili taj redoslijed i prednost dali zelenoj boji.

Yamamay nova kolekcija donjeg rublja stvorena za strastvene noći!

Ako imate partnera sigurni smo da će ostati zapanjen vašim novim kompletom koji smo upravo pronašli na policama Yamamaya. Ne samo da će se iznenaditi bojom donjeg rublja, nego će ga i šarmantan kroj ostaviti bez daha, kao i uvijek atraktivna čipka.

Ako ste slobodni, kupnjom ovih noviteta osjećat ćete se kao da lebdite. I dok nitko neće znati što nosite ispod, vi nećete skidati osmijeh s lica.

yamamay zeleno donje rublje

Osjetite i vi dašak romantike uz kolekciju donjeg rublja „Green Breath“. Nas se posebno dojmio set koji se sastoji od čipkastog topa, gaćica i pojasom s držačem za čarape.

yamamay zeleno donje rublje

Kada otvorite ladicu s donjim rubljem, njega ćete prvog uočiti i odmah će vam popraviti raspoloženje. Ako želite zablistati ovog Valentinova, ne tražite dalje od ovog atraktivnog seta koji možete pronaći u Yamamayu ili na yamamay.com/hr!