FOTO by Nike

Moda

Zelene ljepotice od brušene kože u režiji Nike Corteza

admin 05. listopada 2023.

Od potplate pa do vrha jezika - sve je prekriveno "dlakavim zelenim detaljima"...

Od svojih početaka u ranim 70-ima Nike Cortez nas već preko pedeset godina veseli raznim modelima koji svojim oblikom, bojama i detaljima odgovara na svestranu ponudu outfita, od sportskog, casual pa čak i do svečanog.

Ove godine pokušavali smo popratiti najzanimljivije modele od kojih su ona posljednja dva, u snježno bijeloj i Burgundi nijansi, bili najupečatljiviji. Sada je na red došao još jedan model koji nam je uzeo pozornost, a radi se o Cortezicama u brušenoj koži jarko zelene boje.

Nike Cortez brušena koža zelena boja
Foto: Nike

Ovaj model od potplate do vrha jezika prekriven je svojim “dlakavim zelenim detaljima“, a tu je samo nekoliko detalja u bijeloj, crvenoj i plavoj boji koji upotpunjuju cjelokupni izgled.

Nike Cortez brušena koža zelena boja
Foto: Nike

Ako uzmemo u obzir da ćemo kroz nekoliko tjedana uploviti u blagdansku groznicu, ovaj model svojom bi bojom mogao savršeno odgovarati festive atmosferi koja uskoro slijedi.

Nike Cortez brušena koža zelena boja
Foto: Nike

Čak i oni koji nisu pristalice nadolazećeg razdoblja svoju inspiraciju mogu pronaći u bojama najvećeg božićnog mrguda – Grincha!

Nike Cortez brušena koža zelena boja
Foto: Nike

Kako god, pasite oči na ovom modelu i željno iščekujte njegovu premijeru koja je zakazana za kraj listopada kada ćemo znati više detalja i o cijeni.