FOTO by Instagram @chromofash

Moda

Zelena nastavlja dominaciju – nosimo nijansu Appletini koktela!

Daria Lovrić 14. lipnja 2023.

Izdvojili smo 10 najljepših modnih komada iz aktualne high street ponude...

Postoje boje koje nosimo uvijek, neovisno o promjeni modnih trendova. Najčešće se radi o neutralnim nijansama poput crne, bijele, sive i bež, međutim postoji još nekoliko boja koje nosimo duže i češće nego druge.

Osim što se mijenjaju sezonski, HIT boje nakon nekoliko sezona zamijene neke druge i tako u krug. Ipak, prema prošlim i nadolazećim modnim trendovima, primijetili smo da je povratak dviju boja odjeknuo toliko glasno da ih već nekoliko sezona nijedna druga boja ne može skinuti s trona.

Popularnost zelene boje ne jenjava – HIT boja dominira još jednu sezonu

Riječ je o ljubičastoj boji i svim nijansama zelene. Prošle sezone, zelena je dominirala kako u prirodi, tako i u našim ormarima. Nametnula se kao jedna od najpopularnijih boja i postala „IT“ boja proljeća. Svoju vladavinu je nastavila u jesenskom i zimskom periodu u nešto zagasitijim tonovima i luksuznoj smaragdnoj nijansi, dok se u proljeće ponovno vratila u vibrantnim tonovima.

Preko limete i pastelnih tonova, stiglo je vrijeme za življu nijansu popularnog naziva appletini, odnosno boju popularnog koktela Appletini.

Zelenu viđamo gdje god pogledamo – na modnim dodacima, obući, dekoru i odjevnim komadima. Ona unosi radost i harmoniju te simbolizira mir i nadu, a police popularnih brendova vrve efektnim komadima u zelenoj nijansi.

Krećete li uskoro u shopping, obavezno škicnite našu galeriju jer smo izdvojili 10 najljepših IT komada popularnih brendova Zara, Mohito i Mango u vladarici ljeta.