FOTO by Reserved

Moda

Zelena je jesenski favorit! 10 must-have haljina omiljenog high street brenda!

Viktoria Mikulić 15. studenoga 2021.

Ova boja je toliko zanimljiva da nam nikada ne može dosaditi...

Zelena boja sinonim je za mir i harmoniju. Ova dragocjena nijansa prirode svaki dan ukrašava krajolike diljem svijeta. Šume, rijeke, jezera, sve su ove prirodne blagodati odjevene u zelenu boju, koja posebnu čar poprima najesen kada se stopi sa žutim, smeđim i bordo crvenim koloritom koje krasi jesensko lišće.

Oblačno vrijeme ne znači da se moramo odjenuti u skladu s time, već naprotiv, trebali bismo odabrati boje koje će na podići raspoloženje. Zelena definitivno u tome prednjači i svaka njezina nijansa posebna je na svoj način. Maslinasta, smaragdna, boja jabuke – zelena je dobrodošla u naše jesenske outfite.

Odjevni predmet koji je najzastupljeniji među pripadnicama nježnijeg spola je definitivno haljina, stoga smo se bacili u potragu za istima u nijansi zelene boje. Poznati high street brend Reserved u svoju je novu kolekciju uvrstio mnoštvo zelenih ljepotica, a mi smo izdvojili 10 favorita koje bismo nosili uz visoke potpetice, ravne gležnjače kao i uz čizme do iznad koljena.

Pomno smo birali ne bismo li nešto izostavili pa se tako među naših TOP 10 nalazi pepita uzorak, točkasti i karirani print, kao i košulje-haljine, modeli midi i mini dužina, te primjerak koji nalikuje na dugački pulover. Neovisno o tome je li vaš stil odijevanja svečaniji ili ležerni, u Reservedu ćete pronaći zelene haljine za casual i profinjeni look.

Sve spomenute modele, kao i još mnogo drugih haljina u zelenoj boji možete pronaći na službenoj web trgovini Reserved!