FOTO by Nike

Bizar

Zbog ovih Nike sandala jedva čekamo jesensku hladnoću!

Mia Vodopija 08. rujna 2021.

Biste li nosili ove bizarne Nike sandale?

Ljeti, ali i na samom početku jeseni, volimo nositi sandale. Sandale su elegantne, jednostavne i sofisticirane.

Ove godine favoriti su bili klasične smeđe boje, a viđali smo ih posvuda u gradu, na plaži, u šetnjama po rivi, ali i na Instagramu. Međutim, nisu sve sandale jednako chic, što i dokazuju ove nove Nike Air Max Koko Serena Design Crew sandale.

nike.com

Dizajnirana da razbije prepreke, ova sandala daje „posebnost“ svakom outfitu. Debeli, slojeviti pjenasti međusloj pruža gladak i fleksibilan osjećaj. Logotip SDC “10401” na vrhu slavi uključivost, raznolikost i vezu između pojedinca i tima, piše na Nike stranici.

nike.com

Iako bizarnog izgleda, Nike Air jastučići u peti pružaju osjećaj ugode i daju željeni Air Max stil. Slojeviti srednji đon je mekan i pruža amortizaciju ispod stopala. Sustav brzog vezanja daje zaigran izgled, ali i pojednostavljuje prilagodbu.

nike.com

Tekstilni gornji dio čini se mekim i ugodnim sa ili bez čarapa – ako se odlučite za ove sandale, moramo savjetovati da ih barem ne nosite s čarapama.

nike.com

Sandale nisu monokromatske, već su obojene summit bijelom, crnom i metalik zlatnom.

Ako vas zanima s čime ih možete nositi, pretpostavljamo da bi dobro izgledale uz maxi haljinu bijele boje jer bi se lijepo stopile s njom.

nike.com

Neovisno o tome sviđaju li vam se ili ne, jedno je sigurno – nemamo svi isti modni izričaj i trebamo poštovati naše različitosti.