FOTO by Guess

Moda

Zbog ovakvih cipela na petu, naš modni status momentalno je postao “in love”!

Antonija Andabak 15. veljače 2021.

Osvježavajuća crveno-ružičasta, definicija je eye-catching kombinacija boja!

Proteklog tjedna, Guess je imao veliku akciju lansiranja noviteta, a jedna je stvar posebno izmamila osmijeh na naša lica od onog trenutka kada smo otvorili početnu stranicu: par cipela na visoku petu preklapajućih vibrantnih nijansi crvene i ružičaste unijele su pravo osvježenje na modnu scenu!

U ovom su upečatljivom izdanju definicija Inst-bait objave, koje naprosto mame da otvorite objavu ili story i zaljubljeno gledate u nešto što bi već danas moglo postati vaše!

Tanka peta od 8,5 centimetara i zanimljiv dizajn s mjestimičnim otvorima izvrsno će pristajati i uz par jeans hlača kao i što će jednako famozno izgledati uz večernje ili bilo koje drugo svečanije izdanje pri čemu nesumnjivo valja izvući sve adute iz rukava.

Ove Guess cipele kožne su izrade i to od brušene kože što zahtijeva nošenje pri suhom vremenu, no kako ćemo se uskoro pozdravili sa zimom i prigrliti proljetne temperature, sigurni smo da će ove upečatljive cipele na visoku petu naći način za češće pokazivanje pri čemu ćete ih maštovito kombinirati s komadima koje već imate u ormaru.

Upečatljivo obojene cipele na tanku peticu popularne su i među celebritijima poput Victorie Beckham koja obožava nositi neon-zelene i pink stiletto cipele na svaki javni event.

Ako ste i vi svoj modni status promijenili iz “on hold” u “in love“, onda ove krasotice mogu biti vaše za približno 1000 kuna, a naručiti ih možete na službenoj Guess web stranici.