Završetak Titanica: Kate Winslet konačno dokazala da je bilo mjesta za dvoje u ovom urnebesnom videu!

Antonija Andabak 03. prosinca 2017.

Nakon dvadeset godina od pojavljivanja Titanica u kinima, konačno smo dobili simpatičan remake jedne od najdiskutabilnijh scena svih vremena

Kate Winslet učinila je nešto što James Cameron nije bio dovoljno suosjećajan da učini ( Hint: Jack ).

Tijekom sinoćnje epizode “The Late Show”, voditelj Stephen Colbert ispitao je Kate apsolutno sve što je ikada itko htio upitati zvijezdu filmskog klasika Titanica, a ispitivanje je odvelo u preinaku završetka filma koji mnogi obožavatelji filma ne mogu prežaliti u originalnoj verziji. Naravno, ne osporavamo činjenicu su diskusije vezane uz scenu filma  “Nacrtaj me poput tvojih Francuskinja” ili informacija da je Matthew McConaughey gotovo dobio ulogu Jacka vrijedne počasnog spominjanja, ali prava zabava počinje pri samom završetku intervjua kada je Colbert konačno spomenuo slavni citat: “I’ll never let you go, Jack!” iz jedne od najtužnijih scena svih vremena.

Koristeći Colbertov stol kao dio scenografije, Kate se popela na “vrata” i scena počinje. Nakon što su se unijeli u uloge, započeo je legendarni dijalog dok Rose nije Jacku rekla da se popne na plutajuću drvenu površinu, odlučno govoreći: “Ima mjesta za dvoje!” Scena završava, a Jack se konačno udobno smjestio čekajući pomoć pored ljubavi svog života.

Pogledajte scenu: