FOTO by IMDb

Film

Završeno snimanje 4. sezone serije You!

Daria Lovrić 30. kolovoza 2022.

Hej TI! Sigurno se pitaš što će se dogoditi u sljedećoj sezoni serije. Dopusti da ti pomognemo...

Nove epizode napete psihološke drame You uskoro će ugledati svjetlo dana, a mi jedva čekamo vidjeli nove avanture Joea Goldberga. Serija se temelji na istoimenom romanu Caroline Kepnes, objavljenom 2014. godine, a nakon što je 2018. osvojila publiku, You je svake sezone imala sve više i više obožavatelja.

You - četvrta sezona serije 1
You – četvrta sezona serije

Kada stiže četvrta sezona serije You?

Službeno je završilo snimanje četvrte sezone You, što potvrđuju izvještaji producentske kuće i serije. Točan datum premijere još nije poznat, no procjenjuje se da će epizode stići na Netflix platformu sljedeće godine.

Budući da je snimanje nedavno završilo, a da je trećoj sezoni trebalo oko 6 mjeseci da izađe nakon završetka snimanja, možemo očekivati premijeru serije negdje početkom 2023.

Koga ćemo od glumaca gledati u novoj sezoni?

Penn Badgley vraća se u ulozi jezivog ubojice i psihopata Joea Goldberga, a najnoviji objekt njegovih naklonosti je Marienne, koju glumi Tati Gabrielle Ona se također vraća nakon svog prvog pojavljivanja u 3. sezoni.

You - četvrta sezona serije 2
You – četvrta sezona serije

Lukas Gage glumit će Adama, bogatog američkog poduzetnika koji osjeća da mora ispuniti standarde svoje uspješne obitelji. Charlotte Ritchie glumi Kate, sumnjičavu ravnateljicu umjetničke galerije.

Tilly Keeper glumit će Lady Phoebe, Kateinu najbolju prijateljicu, koja je bogata i slavna, a Amy-Leigh Hickman Nadiu, studenticu književnosti i ambicioznu spisateljicu koja ima nekoliko kostura u svom ormaru. Ed Speleers glumi Rhysa, autora memoara problematične mladosti.

Što nam donose nove epizode serije You?

Treća sezona serije You završila je smrću Joeove žene, Love Quinn (Victoria Pedretti). Joe lažira vlastitu smrt i bježi u Pariz kako bi slijedio svoju posljednju opsesiju – Marienne. Podsjetimo, ona je pobjegla u Pariz s kćeri kako bi pobjegla od njega nakon što je ubio njezinog muža.

Pod lažnim imenom Nick, Joe nastavlja potragu za Marienne, iako se čini da će se samo mali dio serije odvijati u Parizu, dok će se većina snimanja odvijati na Royal Hollowayu, Sveučilištu u Londonu.

Na nekim fotografijama Joe je odjeven kao profesor, stoga se moramo zapitati: „Hoće li Joe na sveučilištu biti profesor književnosti?“.

Penn Badgley, u razgovoru za Entertainment Tonight, naveo je da će u četvrtoj sezoni serije ton biti malo drugačiji. Iako sve ostaje vrlo slično, format je drugačiji, gotovo kao da se lagano mijenja žanr. Jedva čekamo otkriti hoće li psihološka drama naginjati prema horor seriji ili će se Joe možda opametiti.

U nastavku pogledajte najavu za novu sezonu uzbudljive serije You!