FOTO by River island

Moda

Zavodljivi top s mašnom na jedno rame je idealna baza za večernji look

Krešimir Šustić 29. srpnja 2020.

Još jedan favorit sezone u koji se isplati uložiti!

Bazični komadi većinom su gornji dio outfita, koji odaberemo prvi po redu, kako bi nam bilo lakše orijentirati se za daljnji izbor odjevnih predmeta iz garderobe uz pomoću kojih ćemo zablistati u stylish izdanju.

Ove godine, kao jedan od traženijih komada je povratnik iz 80-ih, top, koji se prilagodio današnjem dobu i svojim modernim dizajnom vratio se u naše ormare iz kojih ne misli tako lako otići.

Kao i sve drugo što trenutno možemo pronaći na policama trgovina, tako se i ovaj maleni komad uklopio u ljetnu sezonu, te postao jedna od traženijih stvarčica koje viđamo svakodnevno na gradskim ulicama i profilima trendseterica.

Dva neodoljiva primjerka koja smo pronašli na web shopu britanskog brenda River Island, dolaze nam u klasičnoj crnoj i bijeloj boji, a osim što se nose na jedno rame, krasi ih popularan detalj, mašna.

Idealan su početak svakog večernjeg outfita koji možemo kombinirati u night izdanjima uz jeans, suknju ili kratke hlačice u spoju sa sandalama na punu ili blok petu, te elegantnim modelom natikača.

Ukoliko vam je još samo on potreban ovog ljeta i jednostavno smatrate da bi se savršeno uklopio u vašu privatnu kolekciju krpica, ne oklijevajte, već ga nabavite na LINKU.