FOTO by Instagram @carolinaherrera / @yslbeauty

Njega kože

Zavodljiva zima: Najbolji parfemi za podizanje raspoloženja u hladnim danima

admin 08. studenoga 2021.

Autor teksta: Valentina Kožulj

Kada odlazimo u potragu za savršenim zimskim parfemom, prvo što tražimo su jake note koje će se što dulje zadržati na našoj koži. Ljetne cvjetne i svježe mijenjamo u začinske, drvenaste note.

Parfemi igraju važnu ulogu u životu svake žene, a osim što volimo lijepo mirisati, parfemi nam pomažu u podizanju raspoloženja i poticanju samopouzdanja.

1. Black Opium, YSL

U potrazi za savršenim mirisom kojeg ćemo nositi cijelu jesen i zimu, ništa ne obećava kao elegantan Black Opium, parfem francuske marke Yves Saint Lauren. Prepun strasti i energije, savršeno usklađuje crnu kavu i vaniliju stvarajući sladak, ali iznimno zavodljiv miris. Ako želite svu pažnju skrenuti na sebe, ovaj parfem je pravi izbor. 

2. Good Girl, Carolina Herrera

Parfem dizajnerice Caroline Herrere plijeni svojom pažnjom zbog zanimljive bočice u obliku visoke potpetice. Intrigantan, sofisticiran miris zavodi svojom suvremenom elegancijom i neukrotivim duhom. Carolina Herrera ovim je parfemom proslavila moć ženstvenosti. Iako nam je kultno izdanje favorit, nedavno je stigla i limitirana verzija u metalic nijansi obasutoj glitterom koja je u vrlo kratkom roku osvojila pripadnice nježnijeg spola diljem svijeta.

3. Crystal Noir, Versace

Iako je predstavljen još 2004. godine, ne nazire se kraj popularnosti neodoljivomparfemupoznate talijanske marke. Crystal Noir u svojoj tajanstvenoj bočici donosi dašak luksuza i jedinstvenosti, baš ono što nam je potrebno u hladim zimskim mjesecima.

4. Mon Guerlain, Guerlain

Nježan poput snježne pahuljice, Mon Guerlain odiše posebnošću i ženstvenošću. Ova otmjena mirisna tekućina može se nositi za svaku priliku, a baš je iz tog razloga vrijedna pažnje i mjesta u kolekciji parfema za kišne i maglovite dane.