FOTO by Mohito

Moda

Zavodljiva Mohito haljina s broderie uzorkom bez ijedne mane!

Viktoria Šafranić 12. ožujka 2021.

Prava modna poslastica za sunčane dane...

Bijela boja simbolizira mir i čistoću i uz crnu, to je najzastupljenija i najpopularnija nijansa. Ne samo da ljude koji je nose promatramo kao uredne i pozitivne osobe, već zaista ima smirujuću notu u bilo kojem segmentu.

Namještaj, odjeća, modni dodaci, nokti, sve što je obojeno u bijelu boju izgleda sofisticirano i koliko bila nježna, istodobno je i upečatljiva.

Ljeto i bijela boja predstavljaju najljepši modni spoj jer u kombinaciji s morem i zrakama sunca, ne prolazi nezapaženo.

Ona koja se upravo pojavila na službenoj stranici Mohita bit će glavna atrakcija u ljetnim danima. Midi duljine, lepršavog kroja, sa srcolikim izrezom i otkrivenim ramenima, ova bijela haljina uljepšala nam je mjesec.

Model na stranici je nosi s robusnim čizmama uz koje izgleda odlično, no mi je ipak više zamišljamo uz otvorenu obuću kao što su sandale na punu petu ili neke stylish natikače.

Još nismo saznali njezinu cijenu, no vjerojatno će biti prihvatljiva kao i kod svih ostalih Mohito odjevnih komada.

Romantična u svakom smislu, idealna je za prvi spoj ili godišnjicu veze, a možete je komotno nositi i u dnevnim prilikama.

Uz nju vam nije potreban nakit jer je već sama po sebi dovoljno šarmantna. Ako je i vama prirasla srcu i želite biti obaviješteni čim stigne u Mohito, to možete učiniti putem linka kako biste je na vrijeme uhvatili.