FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Zavjese s pomponima novi su hit u uređenju interijera!

Viktoria Šafranić 11. siječnja 2022.

Dekor koji čini razliku u svakom domu…

Božićne dekoracije polako smo pospremili u ladice i ormare do iduće godine. Odjednom nam se stan učinio tako praznim. Hm, možda još nije vrijeme za proljetno ruho? Nekako nam je prerano za pastelne cvjetne kombinacije, a ipak želimo barem malenu promjenu? Što učiniti?

Redizajn koji priželjkujete možete dobiti u obliku samo jedne stvarčice – zavjese s pomponima. Ovaj dekor ne samo da će osvježiti svaku prostoriju i biti u centru pozornosti, već će njihov razigran dizajn i svijetla boja polako prizivati proljetne dane koje već sada s nestrpljenjem iščekujemo. Svatko tko ih ugleda zasigurno će ih obasuti komplimentima i pitati vas gdje ste ih nabavili. Na vama je hoćete li im otkriti tajnu…

Ove šarmantne zavjese od poliestera i pamuka dolaze u tri primjerka, bijele s plavim pomponima, ružičaste s bijelim pomponima i bijele zavjese sa šarenim pomponima. Šarene nekako najviše vidimo uz dječju sobu jer je to pretpostavljamo najveselija prostorija u kući, dok bi se nježno plave i roze idealno uklopile u dnevnu ili spavaću sobu.

Cjenovno su pristupačne, mogu se bez problema prati u perilici rublja, a zadaća im je učiniti svaki dom još posebnijim. Ako to nisu dovoljni razlozi da ih čim prije nabavite, onda će ovi pomponi i stylish boje zasigurno donijeti finalnu odluku.

Ovisno o dimenziji, njihova cijena se kreće između 321,00 kuna i 626,00 kuna. Naručiti ih možete putem službene Next stranice.