FOTO by Instagram @vintagegardenbistro

Zabava

Zavirite u najšarmantniji božićni bistro!

Krešimir Šustić 30. studenoga 2020.

Zbog njega bismo se najradije oglušili na trenutne mjere

Već je i vrapcima na grani jasno da će ovogodišnji blagdani biti drugačiji zbog još uvijek aktualne pandemije koronavirusa koja je obilježila cijelu 2020. godinu.

No takozvani “virusni Grinch” nema šanse protiv najljepšeg dijela godine jer mi ćemo se svejedno prepustiti čarima Božića i uživati maksimalno bez opterećenja.

S obzirom na to da smo ušli u prvi adventski tjedan, gradske ulice, trgovi i parkovi su zablistali u milijunima lampica kako bi nam donijeli svjetlost i dozu radosti.

Također, kreativne duše su svoje domove ukrasile samo onim najljepšim dekoracijama koje posjeduju kako bi stvorile vlastiti ugođaj u svojim životnim prostorima.

Iako nam je ograničeno kretanje i nemamo prilike uživo vidjeti brojne ugostiteljske objekte koji su uređeni u prigodnom štihu, ne preostaje nam ništa drugo nego gledati predivne slike i pustiti mašti na volju.

Jedan od takvih je i preslatki bistro, točnije Vintage garden bistro u Budimpešti koji je poznat po tome da svako malo svoj interijer prilagođava aktualnoj sezoni.

Trenutno dah oduzimaju predivne girlande, kuglice koje vise sa stropova, vjenčići, pokloni omotani u najljepše ambalaže i likovi Djeda Božićnjaka koji ih vjerno paze.

Fotografije koje su objavili na službenom Instagram profilu uistinu izgledaju bajkovito i zbog njega bismo se najradije oglušili na trenutne mjere te krenuli u pravcu glavnog grada susjedne Mađarske.