FOTO by Decorai

Dekor

Zavirite u jedan od najljepših zagrebačkih showrooma koji smo uočili u ovo predblagdansko vrijeme!

Krešimir Šustić 13. studenoga 2020.

Doživite pravu božićnu čaroliju iz udobnosti svog doma

Uskoro će trgovi, parkovi i ulice diljem Lijepe Naše biti ukrašeni milijunima šarenih lampica i dekoracija koje će nam nagovijestiti skori dolazak adventskog doba godine.

Šetajući gradskim ulicama, na svakom koraku imamo prilike vidjeti kako izlozi popularnih trgovina polagano počinju blistati u pravom blagdanskom ruhu.

Trgovci se ističu svojom kreativnošću i dekoriraju velike staklene prostore koji nas pozivaju da uđemo i ispeglamo kartice na sve božićne dodatke za naše domove.

No nama su nekako najdraži oni prostori koji prodaju asortiman vezan za nadolazeće blagdane, stoga smo odlučili prošvrljati internetom kako bi pronašli mjesto u kojem se nalazi sve što nam je potrebno.

Nije nam dugo trebalo da se zaljubimo u predivan showroom tvrtke “Dobar partner” koja je i ove godine ponovno osigurala prostor u kojem ćemo se osjećati kao da smo u najljepšem božićnom filmu.

Čarolija koja nas je obuzela ne može se mjeriti s ničim viđenim do sada jer čak se ni naši najljepši snovi ne mogu ravnati s ovakvim nečim.

Šarene lampice, dekorativne predmete, božićne jelke i još mnogo toga možete pogledati u virtualnom svijetu na linkovima koje donosimo u nastavku.

https://www.decorai.eu/teaser/1/?utm_source=refferal&utm_medium=article&utm_campaign=eleganthr&utm_term=vritual360

https://www.decorai.eu/teaser/2/?utm_source=refferal&utm_medium=article&utm_campaign=eleganthr&utm_term=vritual360

https://www.decorai.eu/teaser/3/?utm_source=refferal&utm_medium=article&utm_campaign=eleganthr&utm_term=vritual360

https://www.decorai.eu/teaser/4/?utm_source=refferal&utm_medium=article&utm_campaign=eleganthr&utm_term=vritual360

Vjerujemo kako će vam se nakon ovog razgledavanja otvoriti želja da sve to doživite uživo, te se uputite u Ulicu Siniše Glavaševića 6 u najbajkovitiju priču ove godine.