FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Zasučite rukave uz set za kolače s motivom medenjaka!

Viktoria Šafranić 20. prosinca 2021.

Dječica, suprug ili sami - s kime najradije pečete kolače?

Najpoznatiji božićni kolačići s đumbirom neizostavan su dio na svakom stolu u blagdansko vrijeme. Ipak, nisu samo popularni u toj varijanti. Poznati brendovi iskoristili su potencijal medenjaka i uklopili ih u svoje božićne kolekcije pa tako medenjake možemo pronaći na odjevnim predmetima, modnim dodacima, home dekoru i potrepštinama za kuhinju.

Tko bi im mogao zamjeriti kada izgledaju tako slatko… Next nas je očarao predivnom pregačom u obliku medenjaka koja je rezervirana za velike i malene kuhare koji jedva čekaju spremiti najukusnije blagdanske slastice.

Osim toga, su i posudice s kojima mjerimo sastojke. Ako kod kuće nemate kuhinjsku vagu, ove će vam posudice s medenjacima biti najdraža pomoć. Ima ih čak četiri tako da postoji vrlo malena vjerojatno da pogriješite u određivanju mjere kod sastojaka.

Bez obzira spremate li se peći kolače sami, ili vam je to najdraža aktivnost s djecom i suprugom u kojoj podijelite poslove i pritom se dobro zabavite, ovi su pomagači spremni da vam budu pri ruci.

Mađarica, bijela pita, oblatne, kremšnite, breskvice, štogod naumili peći, vaša kuhinja ne samo da će zamirisati u blagdanskom ruhu, već će upravo tako i zablistati.

Next posudice možete pronaći na LINKU, a pregača se može naručiti OVDJE!