Modni dodaci

ZASU nakit – Estetika prožeta pozitivnim vibracijama!

Viktoria Mikulić 26. travnja 2017.

„ZASU je nakit koji odskače iz mnoštva upravo zbog svoje poruke i dubljeg značenje koje nosi.“

Poznata dizajnerica nakita, dugogodišnja učiteljica joge i meditacije i life coach – Petra Čutuk predstavila je novu kolekciju ZASU nakita pod nazivom Good Vibes za proljeće/ljeto 2017.

Iz Petrinog kreativnog studija izrodila se nova kolekcija, a svoju je inspiraciju pronašla u radu s klijentima, osluškujući njihove potrebe te kroz duboke meditacije spoznala kako je pozitivna energija ključ koji pokreće promjenu.

„Bitno je krenuti od sebe, kako bi pozitivnu energiju mogli širiti i dalje.“

Puno je vremena i istraživanja uloženo u izradu kolekcije, jer nakit ima puno detalja i elemenata koje je dizajnerica htjela objediniti.

Prilikom stvaranja novog vizualnog identiteta za kolekciju, korišteni su drevni simboli pozitivne energije poput leptira (koji donosi promjenu, pozitivnost, a pritom je simbol života u slobodi.), slona (kao simbola sreće, snage i prosperiteta) te neizostavnog srca koji simbolizira – ljubav. U prošloj kolekciji koristili su se plemeniti elementi pa tako i u ovoj. Radi se o pozlatama u dvije verzije; žuto zlato i popularni „rose gold“.

Kristali, koji čine većinski dio nakita, nose snažne vibracije koju su nam prijeko potrebne. Bitno je naglasiti kako je ova kolekcija izrađena od visoko kvalitetnih kristala, koji su facetirani što im daje drugu dimenziju svakome tko ih nosi.

On se uklapa u svaki stil, ali pripada gotovo svim životnim dobima. ​Naziv same kampanje je Good Vibes stoga u tom duhu ZASU omogućuje i besplatnu dostavu putem svojeg web shopa. Glavno lice kampanje je predivna Tija Malik, koju smo odabrali zbog svoje egzotične ljepote koja se savršeno uklapa u našu novu kolekciju. Za snimanje proljetno – ljetne kolekcije zaslužan je stručni team Hidden Beauty Lounge-a, koji potpisuje frizuru i make-up, a fotografije i video – Karlo Richter.

Video najavu za novu kolekciju možete pogledati ovdje:

Sve proizvode možete pogledati na njihovoj web stranici, kao i na Facebook stranici te Instagram profilu.