FOTO by IMDb

Film

Zašto su svi oduševljeni filmom „Ljubav na prvi pogled“ na Netflixu?

Daria Lovrić 06. listopada 2023.

Romantična komedija obara rekorde, a gledatelji je nazivaju najboljom na platformi…

Film „Ljubav na prvi pogled“ prati dvoje putnika koji se slučajno sreću na letu iz New Yorka za London. Nakon što se upoznaju i provode neko vrijeme zajedno tijekom leta, nakon slijetanja igrom slučaja gube kontakt jedno s drugim.

Ljubav na prvi pogled 1
Ljubav na prvi pogled

Ipak, sudbina ima druge planove za njih te ne nakon niza nevjerojatnih okolnosti, ponovno susreću. Ova nevjerojatna priča o sudbini i ljubavi tema je filma koji je režirala Vanessa Caswill, a iako su kritičari imali pomiješane ocjene o filmu, publika misli drugačije.

Ljubav na prvi pogled 2

Službeni sinopsis Netflixa glasi: „Na letu iz New Yorka za London Hadley i Oliver zaljubljuju se jedno u drugo. Ali, izgubili su jedno drugo na carini, a mogućnost da se ikada više sretnu čini se nevjerojatnom, ali sudbina možda ima načina da promijeni izglede.“

Haley je talentirana Amerikanka koja obožava književnost i poeziju. Putuje za London kako bi prisustvovala vjenčanju svog oca, međutim propušta svoj prvotni let. Prisiljena je uhvatiti sljedeći let, gdje slučajno sjedi pored Olivera, mladog studenta statistike iz Ujedinjenog Kraljevstva. Njih dvoje odmah osjete snažnu povezanost i započnu nevjerojatnu avanturu zajedno.

Ljubav na prvi pogled 3

Na Rotten Tomatoesu, film je zaradio impresivnih 81% pozitivnih ocjena, što je dokaz da je njegova čarobna priča osvojila srca gledatelja diljem svijeta.

Naime, iako obožavamo trilere, moramo priznati da volimo tu i tamo uživati u dobroj romantičnoj komediji i uvijek se veselimo novitetima spomenutog žanra. Iako je posljednjih godina jako teško naći dobru ljubavnu priču na filmu, ovom ćemo već ovog vikenda pružiti priliku.

U nastavku pogledajte trailer: